Visszér ellen mit szedjek?
vadgesztenyekrémmel kend a lábad, ne szedj semmit!
Nekem rettentő sokat segített, volt hogy órákig az egyik lábamra rá se bírtam állni, akkor ajánlották ezt a patikába, ez az egyetlen krém, amit kismamák használhatnak!
Tescoba, is kapható, olyan 7-800 ft!
Drága.. azt hittem itt már semmi nem tud kiakasztani, de ez a kérdés mégis. Értem, hogy drága, nekem is kevés pénzből kell gazdálkodni és volt ennél kevesebb is.. de a visszér visszafordíthatatlan.. ha nem szeded a gyógyszert és terjed akkor a későbbiekben műtét kell és még több gyógyszer. Akár az életeddel is játszhatsz. Menj el a gyógyzertárba ott kérdezd, hogy van-e olcsóbb. Valamit szedjél rá, mert jó a vadgesztenye krém, jó ha felpolcolod a lábadat ahányszor tudod, jó ha fáslizod és jó ha állás közben állandóan egyik lábadról a másikra állsz.. szóval sok minden jó lehet, de nem látjuk milyen állapotban van a lábad és lehet, hogy ez mind nem elég.
Mélyvénás trombózisom van. Ne akarj gyógyszert szedni és orvosi segédeszköz boltban kapható dögmeleg harisnyában járni életed végéig, mert az az igazán drága..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!