21/30 anonim válasza:
A nem parhuzamos dolog a 12.heten volt
22/30 anonim válasza:
Akkor az tényleg nagyobb valószínűséggel uatlhat lányra.
23/30 A kérdező kommentje:
Igen, nem kérdezzük meg, majd kiderül, ha megszületik. Csak folyamatosan ezzel jönnek, h fiú és emiatt kérdezem, mert kislányomnál is azt mondogatták az ismerősök, h fiú lesz, aztán lány lett és őt sem kérdeztük meg!
2015. okt. 8. 20:04
24/30 anonim válasza:
Ez izgi! Mi sem kérdezzük meg! :)
Nálatok egyszer sem látszódott uh-on, ha odanéztetek? Nem volt egyèrtelmű a neme? :)
25/30 A kérdező kommentje:
Hát szóltunk a dokinak az elején, h nem akarjuk tudni és olyan képeket nem mutatott, bár én magánrendelésre járok és az elejétől minden hónapban 4D-s van, de amikor a szerveit nézi, az pl fekete-fehér szokott lenni. Én meg nem tudom mit kell nézni, fotókat már csak az arcáról készít.
2015. okt. 9. 17:10
26/30 A kérdező kommentje:
A dokinak az elejétől egyértelmű volt, 12 hetesen már tudta, de tudja, h nem akarjuk tudni, így nem is mond semmit, mi nem látunk semmit, mert nem is tudjuk mit-hol kellene nézni, esetleg ha beterpesztett volna valamikor, de most miután megnézi a szerveit, már csak arra koncentrál, hogy jó kis arcfotókat készítsen, mert eddig nagyon takarta az arcát.
2015. okt. 9. 17:13
27/30 anonim válasza:
Mi is magànba járunk, a 12 hetesen fel sem merült, hogy megkérdezze, akarjuk-e tudni a nemét.
Mondjuk szerintem én làtnàm, de nem terpesztett be, csak oldalt láttuk és mikir megfordult, hátulról, de minden olyan szèpen látszik, hogy szerintem látnànk.
De nem szeretnénk tudni :)
28/30 A kérdező kommentje:
És ti miért nem kérdezitek meg? Meglepi legyen, vagy úgy az igazi, ha megszületik, és akkor a családnak is meglepi lesz, vagy ti is nagyon szeretnétek egy bizonyos nemet és azért, mint mi, h akkor még 9 hónapig lehet reménykedni?! És a nevét sem mondjátok el senkinek, mert mi azt sem mondjuk el, legyen az is mindenkinek meglepi!
2015. okt. 12. 11:12
29/30 anonim válasza:
Első baba, ezért mèg teljesen mindegy, milyen nemű lesz, úgyhogy szeretnénk meglepit az egész családnak, de főleg a szülèsnél szeretnék magunknak lepetèst :))
Csak azt nem tudom, hogy fogjuk úgy berendezni a szobàt, hogy unisex legyen?!
Ti hogy oldottátok meg?
30/30 A kérdező kommentje:
A kislányunknál még nem volt kész a tetőtér, így maradt az a verzió, hogy a hálószobába tettük a kiságyat, falimatricákat tettem fel, más nagyon nem volt, de szerencsénk volt, mert lány lett és a hálónk meg pont rózsaszín. Most lesz babaszoba a tetőtérben és kiwizöld lett, az unisex, de csak két fal, két fal pedig maradt vajszínű és a bútorok fenyőből vannak. Vettem még sok kiwizöld kiegészítőt, a kiságyban is a lepedő és a rácsvédő zöld, de a vajszínű falnál va, így jól mutat. Kisebb tárolókat is vettem, kaspókat és a függöny is kiwizöld. Tapasztalatból mondom, h ha lány lesz, úgyis lesz egy csomó rózsaszín játéka és az nagyon passzol a zöldhöz, ha kisfiú, akkor meg adott, h jó neki a zöld.
2015. okt. 13. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!