Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok 13-15. het korul 4D...

Voltatok 13-15. het korul 4D ultrahangon? Milyen volt?

Figyelt kérdés

Sok mindent meg tudtak vizsgalni a magzaton? Tudtak mondani valamit azzal kapcsolatban, hogy fiu-e vagy lany?

14 hetesen fogok menni es nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen lesz.

Tudom, hogy kesobb mar szebb a baba, akkor is tervezek meg egy uh-t.

2015. okt. 7. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem fáj és nem kellemetlen,de szerintem várj még vele.

Ha betegségre szűrsz az abortusz miatt az más,de ahogy te is írtad később szebb és részletesebb a kép.

2015. okt. 7. 08:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt, de az nem kerdes, hogy megyek-e.

Kulfoldon elek es lesz egy megbeszelesem Budapesten, amikor 14 hetes terhes leszek. Az itteni arakhoz kepest Pesten az ultrahang kb ingyen van, a repjegyemet a ceg fizeti, delutan pedig ugyis lesz nehany szabad oram.

Szoval ez abszolut egy bonusz lehetoseg nekem es nem hagyom veszni. :)

Csak kivancsi vagyok mar most nagyon.

2015. okt. 7. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Masodik terhessegem,es betoltott 15.heten mentunk 4d-re. Oszinten szllva csak a neme iranti kivancsisag miatt mentem. Azt mondtak kislany gyanus de nem 100%.

Azutan a 19.heten voltunk genetikai 4-d majd 27.heten. azota is kislany maradt.

3 heten belul kiderul ha megszuletett.

Elso terhessegnel 16.heten voltunk akkor egybol lattuk a kukit es fiu is lett.

Szoval bekunk bejott mi dketszer. De latvanyra tenyleg a 27-28.heten a legszebbek.

2015. okt. 7. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a 14.héten voltam. Páromnak és a lányomnak is nagy élmény volt. :) Sajnos az én babámról nem derült ki, hogy fiú vagy lány. Azóta se... :( Mi 24én megyünk újra.

22.hkm

2015. okt. 7. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem doki mondta hogy 18. hét előtt nem érdemes, ha kiváncsi vagy a nemére is.

Sok esetbe még a 18. héten se látni hogy mije van :)

Szerencsére nálunk egyértelműen látszott a 18. héten, de én előtt nem is akartam menni! itt már szép kis baba formát láttam :)

ezután voltunk 28. hétbe is megnézni a kis pofiját :)

Ekkor is kisfiú volt még mindig :D

2015. okt. 7. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!