Hogy viszonyul az apuka ideális esetben a pocaklakóhoz?
Az az igazság,hogy nem sokat tud vele kezdeni,mert én érzem mi folyik bent,én élem át a vele járó eseményeket.
Amikor már mozog és kivülről is érezhető az már jobban érdekli.De nem haragszom érte,mert emlékszem mikor a lányom megszületett és hazahoztuk órákig csak feküdt mellette és nézte+simogatta.
Az én férjem már most meg van érte bolondulva. Amikor csak a pocim közelébe kerül beszél hozzá, hallgatózik, simogatja.
21 hetesen egy hallgatózás alkalmával a babynk pont ott rúgott, ahol a füle volt, és még a mai napig emlegeti. Nagyon élvezi és szerintem jobban várja már az érkezését mint én :)
26 hetes kismama:)
Tipustol függ!!!!!!!!!!!
Az én pàrom olyan mint egy "büszke kiràly",nem szereti kimutatni érzéseit.
Nos beszélni nem beszél a hasamban lévö babàval.....
de este mielött elalszom a keze a hasamon van,és simogatja...
vagy ha meglàt engem egy olyan ruhàban amiben a pocim jobban feledezhetö azonnal elmosolyogja magàt,magàhoz ölel és megcsokol.
Arra is jobban ügyel mint én magam,hogy egészségesen egyek(a baba miatt9
És az ultrahangi képet -is büszkén nézte,de beszélni???????
nem nem beszél a hasammal,és nem is làtok ebben semmi rosszat.
Ha beszélgetne,az jolesne,de én ig sem vagyok csalodott,mert tudom hogy ö az a tipus aki nem éppen a romantikusok csoportjàba sorolhato
A párom Nekem is simogatja a pocimat, beszél hozzá, puszikat küld Neki. Pedig még nem mozog a Manócskánk, mégis nagyon közel érzi Magához.
Szerintem ez nem csak a babának, a mamának is nagyon jó, Nekem legalábbis az. :)
:) Valószínűleg azért nem beszél hozzá, mert furának tartja, hogy egy hashoz beszél.
De hidd el, már az fantasztikus dolog, hogy simogatja őt, figyeli, sok kispapa ezt sem teszi meg.
Az én párom köldökön keresztül szokott neki beszélni, teljesen semleges dolgokról
- nagyon szeretlek kisfiam
- ha megszületsz ezt meg ezt fogjuk csinálni
- anyukád nagyon jó anyuka lesz
- nagyon várunk már
-stbb.
Mindenkit irigylek, akinek a párja odabújik, simogatja a pocakját. Az én párom simogat engem, de a pocakomat kikerüli.
Jeleztem felé, hogy nagyon szeretném, ha érezné, ahogyan megmozdul bennem a baba. Szóban nem, de tettlegesen elutasította a kérésemet. Azóta is "kerüli" a pocakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!