Ugye nincs baj? Nem nagyon érzem a babám!
Szia!
Az én kis drágám sem volt olyan aktív az elmúlt pár napban. Ő is csak este éreztette magát, de akkor is gyengécskén. Szerintem az időtől is függ, hogy milyen napjuk van. Ne aggódj, nincs semmi baja odabent, csak lustizik. Ha esténként érzed - mégha gyengén is - akkor biztosan jól van. Én beszélni szoktam hozzá, és kérlelni, hogy csak egyszer rúgjon egy nagyot, vagy jelezzen. amit néha meg is tesz. Tegnap viszont csak a kedves papa fülét rúgta meg 1x, mert hallgatózott. 21 hetes km.
Nekem is volt ilyen, frász lehet kapni, de újra beinul ne aggódj!
160 cm vagyok, 62 kg-ról kezdtem a lányommal, 24 hetesen 90 cm volt a haskörfogatom, 38 hetesen 103-mal mentem szülni, 2800 gr lett a lányom. Nem volt nagy pocim, nem is kell annak lennie ahhoz, hogy a kicsi normál méretű legyen. Láttam már hatalmas hasú anyukát, és a gyerek csak 2300 gr volt. Semmit nem jelent a kicsi pocak.
Én most tuti nem úszom meg kicsivel, már most akkora mint a lányommal félidősen, pedig egy kilóval kezdtem többről, igaz ikreket várok.
16 hós kislány anyukája, és 14 hetes ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!