Tudnátok szülésbeindító praktikákat írni kinek mi vált be?
sziasztok.
Először is le szögezem h nem azért karom be indítani a szülést mert h előbb lássam a babám, 1 hónap után most jöttem ki a kórházból úgy h 15 percre lakok a kórháztól kocsival 5 perc így engedett el a doki.
Történetem:
32. heti uh-n meg vizsgálaton még a méhnyakam 3000-res volt, 1 hétre rá a mentem a védőnőhöz ugye ott ilyenkor van egy kötelező vizsgálat a doki nagyon meg lepődött mert 1 hét alatt 1000-res lett a méhnyakam a 36. hétig bent tartottak a kórházba de egészen a 40. hétig ott akartak tartani, amire én azt mondtam h ha semmit nem csinálnak akkor had menjek legalább 1-2 hétre haza így el engedtek. de a héten fájásaim voltak azt hitték a dokik is h én kedden megszülök meg vizsgáltak és teljesen zárt voltam, kedd este adtak egy szurit és szerdára minden el múlt. amint haza jöttem kezdődtek előlről a kisebb fájások meg a derékfájás, a doki azt tanácsolta h ha már most fájások vannak igyak tonicot meg a málnalevél teát meg takarítsak sétáljak.
Bocsi h hosszú lett!
Előttem már mindent leírtak :(
Mozgás,szex,málnalevél tea,forró fürdő.
Hát igen bármilyen mozgás csak úgy és addig amíg jól esik. Lépcsőzés is olyan, hogy aki minden nap csinálja hozzá van szokva, ha valakinek amúgy nem kell, tényleg nem a legjobb.
A szex jó, a sperma érleli a méhszájat és az orgazmus is ugye méhösszehúzódást okoz.
Mellbimbó stimulálás is használhat állítólag.
De ezekre a praktikákra szerintem úgy is csak olyan szülés indul meg ami amúgy is megindulna lassan, nem sokkal előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!