Volt valakinek petefészek cisztája terhesség alatt?
Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok. A tegnapi ultrahangon a doki a jobb oldali petefészeknél cisztát állapított meg. Azt mondta semmi komoly, 10 nap múlva kell mennem, hogy újra megnézze. Volt valaki a helyzetemben? Mi lesz, ha nőni kezd, vagy ott marad a terhesség folyamán? Tapasztalatokat szeretnék hallani.2015. okt. 2. 15:28
1/5 anonim válasza:
Nem okoz gondot. Mondjuk nekem a 10. hétre eltűnt.
3/5 anonim válasza:
Nekem is van, 5. héten 36 mm átmérõjû volt. A doki azt mondta, hogy majd felszívódik. 9. héten már "csak" 23 mm-es volt. Hétfõn megyek újra, remèlem még kisebb lett, vagy el is tünt. :)
11+5 hkm
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Szívesen olvasnék további tapasztalatokat is. Kedves 3-as válaszoló kívánom, hogy minden rendben legyen nálad hétfőn! :)
2015. okt. 3. 06:54
5/5 anonim válasza:
nekem is találtak cisztát, általában 12-14 hétig felszívódnak! legtöbb esettben "csak" sárgatest cisztáról van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!