Elvetelhetek ha a hasam ütés éri?
Figyelt kérdés
Kb.6hetes terhes vagyok,az orvos meg nem tudta pontosan megmondani... Gyárban dolgozom. Összeszerelő soron,ami elég zajos és nem mindig halljuk ha valaki letesz eltol valamit mögöttünk. Sajnos ez történt hogy nem vettem észre a raklapot mögöttem és estem egy nagyot. Lehet ebbol bajom? Utana görcsölt a hasam. Aggódom. Köszönöm a válaszokat.2015. okt. 2. 10:03
1/10 anonim válasza:
Kéne egy uh vizsgálat, egyèbként pedig nem kéne folytatnod ezt a veszélyes munkàt!
2/10 anonim válasza:
Amíg nem vérzel talán nincs baj, de én elmennék egy vizsgálatra és elmondanám mi történt, meg h fájt utána a hasad, rendben van-e a babával minden. Simán megcsinálják.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az a baj probaidős vagyok a munkahelyemen. Még 2honapom van a 3bol. A baba nem tervezetten jott gyogyszer szedes mellett. Ezert is mentem uj helyre dolgozni mert nem gondoltam hogy terhes vagyok. :( Igy nem igazan tudok elhonni sem szolni mert kirugnak es nem kapok semmit.
2015. okt. 2. 10:33
4/10 anonim válasza:
És a próbaidő után határozott vagy határozatlan idejű szerződéssel foglalkoztatnak majd?
5/10 A kérdező kommentje:
Januar 31ig szol a szerzodesem.
2015. okt. 2. 11:55
6/10 anonim válasza:
Akkor úgy is az lesz h nem fogják hosszabbítani a szerződésedet, gondolom addig nem fogsz ott dolgozni meg már tudni fogják úgyis h terhes vagy így is a gyest fogok sajnos kapni...
7/10 anonim válasza:
És január 31-ig meglenne a biztosított 365 nap? Mert addig csak világossá válik nekik is, higy babát vársz és valószínűleg nem hisstabbítják meg. Ha nem számít annyit ez a pár hónap és tényleg veszélynek van a baba kitéve gondold át.
8/10 anonim válasza:
CSak az a baj ha meg is lenne a 365 nap akkor is cseszheti magyarán mert olyankor úgysem hosszabbítanak szerződést, szülni meg kb május, júniusban fog ha még csak 6 hetes körül van. Januártól meg nem lesz biztosított így felesleges küszködnie. Én is átgondolnám h megéri-e az elejét ennyire veszélyeztetni.
9/10 A kérdező kommentje:
Hetfőre kertem idopontot a magan orvosomhoz. Mert a testhőm most hogy felkeltem 35.5 volt. Es a melleimen is erzem hogy picit kemenyek de mar puhak. Es amult heten nagyon kemenyek voltak. A parom is mondta hogy ehhez kepest nqgyon kemenyek voltak. Es erzekenyebb is. Ja es nem tudtam oldalt hason aludni most meg igen. Ha nincs baj a munkat meggondolom ez utan. Majd lesz valahogy ha nem kapok semmit.
2015. okt. 3. 10:07
10/10 A kérdező kommentje:
Nem vereztem de egy nagyon minimalis barnas folyasom volt. Tenyleg minimalis. Es azt olvastam ilyenkor a baba felis szivodhat még... :(
2015. okt. 3. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!