Hirtelen erős magzatmozgás, jelenthet bajt? 37+5
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az elmúlt hetekben nem volt jellemző a babómra hogy nagyon mocorogna. Éreztem minden nap többször is,hogy helyezkedik,de ezek enyhe kis mocorgások voltak inkább. Viszont ma este nagyon durván nekiállt ficánkolni. Egyenesen fájt! Fejvégű már a 30.hét óta. E mellett egész nap menszesz szerű fájdalmat érzek az alhasamba,derekamba és kb 1-2hete fáj nagyon a szemérem dombom(ez erősödik). Lehet hogy most illeszkedett be? Attól félek nehogy vmi rossz miatt ficánkoljon(köldökzsinór rátekeredés,esetleg kaki a vízben...) :(
#harmadik trimeszter #Élénk mozgás
2015. szept. 28. 21:09
11/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem aludtam semmit. Olyan 4óra tájt elmúlt a görcsölés és nem lett rendszeres. Utána meg az idegességtől nem aludtam. Valószínüleg most bemegyek a korházba a következő busszal,hogy nézzenek rám. Addig úgysem leszek nyugodt. :( Csak attól is tartok hogy ez ugye egy plusz tortúra,és negogy ez indítson be vmit.
2015. szept. 29. 08:49
12/16 anonim válasza:
inkább a felesleges tortura miatt induljon be mint h baj legyen.
13/16 A kérdező kommentje:
Remélem nem zavarnak haza. :D Errefelé igen kedves nővérkék vannak a szülészeten. :(
2015. szept. 29. 09:38
14/16 anonim válasza:
Mi újság veled? Hogy vagytok? Mit mondtak a korházban?
15/16 anonim válasza:
Szia kedves kérdező mit mondtak a kórházban minden rendbe van velletek?
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Aranyosak vagytok,h ennyien érdeklődtök. :) Azt mondták hogy valószínű a front volt a ludas és jóslók voltak. Az nst-m rendben volt,méhszájam zárt. Vasárnap körülre jósolta a doki. Addigra már férjem is itthon lesz,úgyhogy úgy legyen!!! :)
2015. szept. 29. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!