Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Suprastin tabletta 32 hetesen?

Suprastin tabletta 32 hetesen?

Figyelt kérdés
Egy hete borzasztóan viszketek+ tiszta kiütés az egész testem, tegnap vált elvislehetetlenné. Bementünk az ügyeletre ott kaptam egy Suprastin injekciót egyhült is a viszketés. Ma volt kötelező UH babával minden oké. Említettem a dokimnak a tegnapi napot megnézte a kiütéseket is. Azt mondta kiírja tablettába ne legyen tűpárna a fenekem ne szúrkáljuk szét. Kiírt 3x1 ki is váltottam viszont itt vacilálok bevegyem e?! Net is és a betegtájékoztató is az írja nem szabad terhesen alkalmazni. Tegnap az ügyeleten azt mondták nem szabad alkalmazni vénásan vagy intramuscularisan mert úgy nem jut át a babának mondta ezt a dokimnak és kinevetett mert minden ami az én véráramomba bekerül, azt átjut a babának is. Valaki kapott ilyen tablettát terhesség alatt vagy injekciót? 32 hkm
2015. szept. 28. 12:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Sosem értem, az ilyenek minek járnak egyáltalán orvoshoz...
2015. szept. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!