Negatív lett a toxoplazma vizsgálat eredménye. Az orvos gyógyszert ad? Vagy csak akkor ha most fertőződöm meg? Két havonta kérjem nézzék meg nem-e kaptam el a vírust?
Szia!
Nekem is negatív lett a toxoplazma eredményem. Nekem akkor már azt mondta a védőnőm, hogy 1,5-2 havonta ismételni KELL!! A papírokra az van írva, hogy ismetlése javasolt terhesség esetén.
De tényleg érdekes az egész. Én somogyi vagyok, de zalában dolgozom. Somogyi a védőnőm, de uh-ra a munkahelyem miatt zalába járok, és más vizsgálatokat is is itt akartam elvégeztetni, hogy ne kelljen szabit kérnem miattuk. Az első vérvételekkel nem volt gond, levették, (igaz az eredményekért nekem kellett futkosni, mert Zala és Somogy között nem működik a posta úgy tűnik)Aztán amikor a toxo ismétlésére mentem, megkérdezték hol a csekk? Én meg néztem értetlenül, mert elvileg a védőnőnek kellett volna adnia, de nem adott. Felhívtam: azt mondta, neki nincsen csekkje, mert Somogyban ez a vérvétel ingyenes. Úgyhogy Somogyba megyek azután vérvételre, uh-ra zalába, szülni is Zalában fogok, mert dokihoz is ide járok.
Most ezt csak azért írtam le, hogy lássuk: TELJESEN EGYSÉGES ÉS INGYENES A TERHESGONDOZÁS MAGYARORSZÁGON!
Bocsi, még az előző vagyok! MINDENKÉPP MENJ, ÉS ISMÉTELTESD A VIZSGÁLATOT, MEG KELL CSINÁLNIUK!!!! ÉS EZ A TE ÉS A BABÁD ÉRDEKE IS! NE HAGYD MAGAD!
29 HETES KISMAMA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!