Létezik olyan, hogy valakinek nincsenek jóslófájásai?
Figyelt kérdés
39 hetet töltöttem vasárnap, és semmi jele nincs annak, hogy szülnöm kéne a héten. Itt olvasom, hogy valakinek már a 34. héten jelentkeznek a jóslófájások. Baj van? A doki szerint a babával minden oké.2008. szept. 9. 16:51
1/4 anonim válasza:
Igen létezik. Nekem az első babával nem voltak. Így mikor megindult a szülés igazából nem is tudtam mire számítsak. Ne izgulj biztosan szép lesz:))
2/4 anonim válasza:
Szia!De jó neked!:)Én is ugy tudom,hogy valakinek már a zsülés elött hetekkel jelentkeznek a jóslófájások,de valakinél nem!Kitartást!28 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
Én a 33. hétben vagyok és még nem voltak jóslófájásaim, szerintem az nem gond, amúgy is a jóslófájásnál úgy tudom, hogy a méh készül a szülésre, de ha ez nincs meg, attól még ugyanúgy megszülünk, ne izgulj! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást!
Sok sikert mindenkinek!
2008. szept. 10. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!