Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek van mélyen tapadó...

Kinek van mélyen tapadó méhlepénye? Okoz valamilyen problémát?

Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok, tegnap elkezdtem picit vérezni, és az orvos azt mondta, hogy plac. mellső falon mélyen tapad, a belső méhszájat eléri.Milyen gondokat fog ez jelenteni nekem és a kisbabának? Nagyon megijedtem! Bár a doki azt mondta, ahogy növekszik feljebb fog kerülni és akkor lehet nem lesz semmi gond. :(
2010. márc. 14. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én 22 hetes vagyok!És már 14 hetesen is fedte a méhszájat teljesen!DE a 18.heti UH-on már csak mélyen tapadt,és nem fedte,tehát arrább ment!Még a tied is bőben arrébb mehet!De ha fedi a méhszájat ,akkor sincs különösebb gond!Pl nekem megtiltották a kádban fürdést,hajolgatást,emelést,és a szexet teljesen!!!!!!!Szóval annyi ,hogy sokkal jobban kell vigyáznod magadra!És ha véletlenül nem menne feljebb akkor császár.De ne idegeskedj!Minden rendben lesz!Boldog babavárást Neked!!!
2010. márc. 14. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 18.héten alul mélyen tapadt volt a méhlepény bár a méhszájat nem fedte.

Semmi baj nem volt vele.

A 22.héten már "arébb" ment.

Azóta is egyben vagyunk.

37 hetes kismama

2010. márc. 14. 13:53
 3/4 A kérdező kommentje:
OK, köszi a megnyugtató szavakat! :)
2010. márc. 14. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:

szia.nekem is mellső fali.a 12 hetes uh-on nekem elérte a belső méhszájat,aztán a 18 getes uh-on már csak mélyen volt tapadva,tehát nekem feljebb került.soha nem volt vele semmi problémám,pedig a védőnő paráztatott elég sokat h bevérezhetek meg ilyesmi.de semmi baj nem volt.

30+4 hetes km

2010. márc. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!