Kinek van mélyen tapadó méhlepénye? Okoz valamilyen problémát?
Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok, tegnap elkezdtem picit vérezni, és az orvos azt mondta, hogy plac. mellső falon mélyen tapad, a belső méhszájat eléri.Milyen gondokat fog ez jelenteni nekem és a kisbabának? Nagyon megijedtem! Bár a doki azt mondta, ahogy növekszik feljebb fog kerülni és akkor lehet nem lesz semmi gond. :(2010. márc. 14. 12:30
1/4 anonim válasza:
Szia!Én 22 hetes vagyok!És már 14 hetesen is fedte a méhszájat teljesen!DE a 18.heti UH-on már csak mélyen tapadt,és nem fedte,tehát arrább ment!Még a tied is bőben arrébb mehet!De ha fedi a méhszájat ,akkor sincs különösebb gond!Pl nekem megtiltották a kádban fürdést,hajolgatást,emelést,és a szexet teljesen!!!!!!!Szóval annyi ,hogy sokkal jobban kell vigyáznod magadra!És ha véletlenül nem menne feljebb akkor császár.De ne idegeskedj!Minden rendben lesz!Boldog babavárást Neked!!!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 18.héten alul mélyen tapadt volt a méhlepény bár a méhszájat nem fedte.
Semmi baj nem volt vele.
A 22.héten már "arébb" ment.
Azóta is egyben vagyunk.
37 hetes kismama
3/4 A kérdező kommentje:
OK, köszi a megnyugtató szavakat! :)
2010. márc. 14. 15:35
4/4 anonim válasza:
szia.nekem is mellső fali.a 12 hetes uh-on nekem elérte a belső méhszájat,aztán a 18 getes uh-on már csak mélyen volt tapadva,tehát nekem feljebb került.soha nem volt vele semmi problémám,pedig a védőnő paráztatott elég sokat h bevérezhetek meg ilyesmi.de semmi baj nem volt.
30+4 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!