Magnerot tablettat hogyan vegyem be?
Húú, én a magnosolvot nem a hányinger miatt hagytam abba. Szerencsére még a hànyós korszak előtt abbahagytam, az ízètől öklendeztem!
Ezért vettem hipp natalt, az is folyékony, de csak egy korty, 90% gyümitartalommal. Olyan, mint vmi multilé, nagyon ízlik, hànyingerem se lesz tőle!
Én is Magnerotot szedtem szülés előtt is, és utána is, mert volt vérveszteségem.
Szét kell rágni, fini csoki ize van. :)
3-as! A Hipp Natal terhes vitamin, aminek nagyon minimális magnézium tartalma van. Itt most a magnézium a lényeg, de nem vagyunk egyformák, ki kell próbálni kinek mi jön be. Nekem a Magnosolvtól pl. hasmenésem volt, másnak viszont semmi baja tőle.
Úgyhogy kérdező próbáld ki ezeket, mert úgy is te fogod érezni melyik válik be. Nekem viszont a dokim a 18. héttől magnesium citrici port írt fel, azt végig szedtem és teljesen jó volt. De a tablettákkal már szerintem ne próbálkozz!
6-os, az a Maltofer Fol, ami csokis és vas, nem magnézium.
A Magnerotot é elszopogatom/rágom, kicsit mint a kréta..vízzel le lehet nyomni. De ha így is visszajön, tényleg próbálj valami mást Kedves Kérdező!
Uhhh jó ég, bocsànat, lehet hogy meghülyît a terhesség.
Valóban :) én sima béres magne b6-ot szedek, bár az is elég nagy, a kérdezőnek nem lenne jó :(
Ne haragudjatok a figyelmetlensègemért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!