Miért van ennyi negatív nő, anyuka, kismama ezen az oldalon? Nem azért van ez az oldal, hogy normális válaszokat adjunk egymásnak?
Engem már nagyon zavar az hogy pl felteszek egy teljesen normális kérdést és bunko, negatìv válaszokat adnak rá!Vagy másnak olvasom a kérdését és ott is folyamatosan látom a negatìv, lenéző hozzászólásokat!Egyszerüen már nem lehet kérdést feltenni mert mindig van aki bele köt akár egy szóba is!Ez csak engem zavar?Már lassan ott tartok hogy feleslegesen teszek fel kérdést mert úgyis csak ilyen emberek írkálnak.Miért nem lehet ezeket az embereket kiszűrni erről az oldalról és letiltani őket?
Én most 30 hetes kismama vagyok az első gyerekemet várom és persze ezer kérdés van a fejemben de mégse írok ki egyet sem mert nem kérek az ilyen negatìv emberekből!
Mert más örömük nincsen, minthogy okoskodjanak.
Nem kell velük foglalkozni. Jelentsd a válaszukat a moderátornak. Ha többször jelentik egy felhasználó válaszát, akkor törlik. Bár lehet újra regisztrálni, de az mégiscsak idő.
Tedd fel a kérdésedet, kiváncsi vagyok rá.
Ezt is most biztos rosszindulatúnak veszed, de ez a kérdés értelmetlen. Egyébként többen írtak már ki ilyet.
Mi értelme,ha nem adsz meg konkrét kérdést, ami szerinted negatív volt?
Némelyik vàlaszolót megèrtem. A huszadik terhes vagyok vagy épp mennyi az esélye a terhességnek kérdés idegesìtő plàne ha az ember kérdése- ami kicsit fontosabb/ komolyabb- emiatt kb rögtön a 3. oldalon landol.
De ott vannak a direkt hülye kérdések is pl.
Aztàn a sok kommenthuszàr,akik alig vàrjàk hogy ìràsbeli szàjkaratèt tartsanak egy- egy téma ellen/ mellett a kérdés kapcsàn-ahol persze mindig minden fekete vagy fehér.
A tanàcsom/ vàlaszom: sz@rd le, felesleges ezen idegeskedni,mert az emberek ilyenek, ès a legnagyobb baj,hogy nem csak itt.
Linkelnél kérdést?
Sajnos eddigi tapasztalatom, hogy akik kiakadnak a "de hát én teljesen normális kérdést tettem fel, miért ilyen mindenki", ott általában a mindenki-szembejön-az-autópályán helyzet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!