Létezik egyáltalán teljesen problémamentes terhesség?
Az általatok leírtak alapján , igen, létezik!
Remélem a következő nekem is az lesz!
A fiammal teljesen problémamentes volt a terhességem. Semmi nem volt azok közül, amit említesz, inkább csak én viseltem nehezen a végén, főleg azt, hogy durván vizesedett a lábam, de ezt még nem nevezném problémának, elég gyakori dolog, főleg nyáron. A szülés mondjuk nem volt egyszerű menet, de még az sem volt problémásnak nevezhető.
Most a második babámat várom, 18 hetes terhes vagyok, egyelőre minden szuper. Igaz, nekem az elején Utrogestant kellett szednem, de csak azért, mert eleve gyógyszeres segítséggel tudták csak elérni, hogy peteérésem legyen, emiatt kellett az első 12 hétben progeszteron-pótlás. De panaszom, problémám nem volt semmi. Olyannyira nem, hogy igazából semmit sem érzek, csak most már néha azt, hogy mozog a baba, de egyébként se hányingerem nem volt, se semmi egyéb, amit tünetként szoktak felsorolni. Annyira jól voltam az elején is, hogy eleinte nem is nagyon akartam elhinni, hogy terhes vagyok, hiába láttam én is az ultrahangon, hogy ott van :)
Attól függ, mit nevezel problémának. Írtad, hogy a görcs és a keményedés is probléma - legalábbis a kérdésedben :)
Akkor az enyém sem volt tökéletes, és probléma mentes, mert a 35. héttől kezdve kicsit keményedtem már. Majd a 37-től szoktam görcsölgetni is - nem durván. Aztán 39+3-ra szültem, komplikáció nélkül :)
Na vélemény? :) Problémás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!