Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik egyáltalán teljesen...

Létezik egyáltalán teljesen problémamentes terhesség?

Figyelt kérdés
Se barnázás, se görcs, se keményedés , se vérzés stb.Hanem minden szuper, 40 hét múlva megszületik és kész.
2015. szept. 21. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is problémamentesnek mondhattam a terhességemet, mivel az apró, velejáró kellemetlenségektől eltekintve (gyakori vizelési inger, vége felé keményedések, kényelmetlen alvás stb.) nem volt különösebb gondom. Soha nem voltam rosszul, nem véreztem, mindent meg tudtam enni, és bár 6 héttel a szülés előtt befejeztem a munkát, a végéig aktív voltam.
2015. szept. 21. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Eddig semmi bajom. Volt egy nagyon enyhe émelygés 2 hétig néha reggel és néha délben, de abszolút nem volt vészes. A fronttól volt egyszer viszonylag magas vérnyomásom, de én ezt sem nevezném tragédiának. Azt hiszem a szerencsés kismamák közé tartozom. 14h km
2015. szept. 21. 20:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
E émelygés se hányinger, a keményedést azt sem tudom micsoda. Vizesedés volt az utolsó 2 hétben. Július volt és 40 fok meleg. Úgy futottam be a házba mikor rájöttem hogy nem zártam el a sütőt..hogy a férjem utánam szólt, hogy legalább csináljak úgy mintha várandós lennék, mert a szomszédok azt fogják hinni, hogy loptuk a babát. Szóval létezik.
2015. szept. 21. 21:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Az általatok leírtak alapján , igen, létezik!

Remélem a következő nekem is az lesz!

2015. szept. 22. 07:07
 15/17 anonim ***** válasza:

A fiammal teljesen problémamentes volt a terhességem. Semmi nem volt azok közül, amit említesz, inkább csak én viseltem nehezen a végén, főleg azt, hogy durván vizesedett a lábam, de ezt még nem nevezném problémának, elég gyakori dolog, főleg nyáron. A szülés mondjuk nem volt egyszerű menet, de még az sem volt problémásnak nevezhető.

Most a második babámat várom, 18 hetes terhes vagyok, egyelőre minden szuper. Igaz, nekem az elején Utrogestant kellett szednem, de csak azért, mert eleve gyógyszeres segítséggel tudták csak elérni, hogy peteérésem legyen, emiatt kellett az első 12 hétben progeszteron-pótlás. De panaszom, problémám nem volt semmi. Olyannyira nem, hogy igazából semmit sem érzek, csak most már néha azt, hogy mozog a baba, de egyébként se hányingerem nem volt, se semmi egyéb, amit tünetként szoktak felsorolni. Annyira jól voltam az elején is, hogy eleinte nem is nagyon akartam elhinni, hogy terhes vagyok, hiába láttam én is az ultrahangon, hogy ott van :)

2015. szept. 22. 08:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit nevezel problémának. Írtad, hogy a görcs és a keményedés is probléma - legalábbis a kérdésedben :)

Akkor az enyém sem volt tökéletes, és probléma mentes, mert a 35. héttől kezdve kicsit keményedtem már. Majd a 37-től szoktam görcsölgetni is - nem durván. Aztán 39+3-ra szültem, komplikáció nélkül :)

Na vélemény? :) Problémás? :)

2015. szept. 22. 10:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Inkább az olyan dolgokat gondolom problémának ( vérzés, barnázás, lepény probléma stb. )ami rettegést, okoz, hogy nehogy valami baja legyen a babának. Ha csak nekem rossz, az nem érdekel, de ha neki baja lehet, az iszonyú félelem.
2015. szept. 22. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!