Nagyon aggodom. Kerlek adjatok valami tanacsot mit lehet ilyenkor csinalni, vagy hogy volt e mar valakinek ilyen hogy nem erezte a babat?
Jó a szívverése akkor mi baja lenne? Gondolkozz már!
Amúgy meg még bőven van helye mozogni, forogni. Sokat alsznak. Érzed h mocorog csak gyengébb akkor parázz ha egyáltalán nem érzed mozogni napokig na akkor lehet baj.
Te minde egyes nap ugyanolyan aktív vagy? Sose van h napokat többet pihensz? Tőle miért várod ezt?
A baba teljesen egészségét elmondja a szívhangja.
Késöbb is ezért kell rendszeresen ctg-re menni, és nem Uh*ra mert az UH-n csak azt látják, hogy ver a szive, és mekkora a méretei. De azt nem látják, hogy a mozgásokra hogyan reagál a szívverése. Ha oxigén hiánya van vagy akár mi más a szívhang rögtön rendelenes lesz.
Ok csinálnak UH-t és te látod a képen, de akkor is mit lehetne tenni, hogy jobban mozogjon? Adjanak neked valamit ami a gyereket felturbozza? Ha nagy baj lenne, és a szívhangja rossz lenne, sem tudnának túl sokat tenni, mert ha megszülöd, a túlélése sokkal kevesebb mint bent a méhben.
Jól teszed, ha elmész az orvoshoz ha úgy érzed, de bíz benne, mert ök kicsit jobban értenek hozzá mint te. Vagy keress olyan orvost akiben megbízol.
Nyugodj meg kérdező.. ilyenkor az, hogy milyen erősen érzed a babát nagyon függ a helyezkedésétől. Ráadásul később is fogod tapasztalni még jobban, hogy vannak ilyen meg olyan időszakai a babáknak. Van amikor napokig fájdalmas a mozgása, máskor meg csak gyenge fészkelődés észlelhető. Aggódtál, bementél a kórházba, ott tudják mit kell tenni. A szivhang lenne a lényeg uh-n is, szóval többet az sem mutatna, jól van a babád.
Én is volt hogy napokig nem igazán éreztem csak gyengébben, tényleg normális.
Nyugi, minden rendben lesz.
A szívhangja rendben, az a fontos.
Ugyanilyen voltam én is, egyértelmű, hogy egy anyuka aggódik a babájáért.
Pár hét és akárhogy fordul mindenhogy érezni fogod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!