Szedhetem a magnéziumot a 37. hét után is? Tényleg fájásgyengeséget okoz?
Én nem próbálkozok vele pedig néha jól jönne, mintha kicsit ingerült lennék mostanában, mióta nem szedem.. Fájásgyengeség biztos nem jó dolog, én nem tennék rá egy lapáttal a magnéziummal.
Ha meg görcsöl a lábad stb, jobb ha az orvosodat kérdezed.
Mindenképp kérdezd meg az orvosodat.
Én szintén a szülésig szedtem, mint az előttem válaszoló, mivel anélkül éjjelre mindig begörcsölt volna a vádlim.
Este bevettem egy 500 mg-ost és kész.
Mindkét szülésem gyors, sima szülés volt. Az elsőt 3, a másodikat 1 óra alatt szültem meg. Vagyis a tágulási szakasz nekem észrevétlen volt (mindkét szülésnél még előtte nagybevásároltunk, a másodiknál, még egy órával előtte mentem a páromért kocsival, mensi szerű görcseim voltak, de semmi vészes és mindkétszer úgy mentünk be hogy csak megnézetem maga, mert úgy nem akartunk hazaindulni, hogy utána vissza kelljen jönni - főleg a másodiknál a nagyobbat hurcolászni - és mire beértünk mindkettőnél már irányítottak is át a szülőszobára, mert a baba teljesen be volt ékelődve és ki voltam tágulva - magzatvíz még nem folyt el), a tolófájások pedig ugyanúgy jöttek.
Szóval ha szükség van rá szedd.
Ugyanezt mondta az én dokim is, hogy nem nagy mennyiségben lehet szedni nyugodtan a szülésig. Nekem a magas vérnyomásomra volt jótékony hatással.
És mikor elkezdődött a vajúdás, nem éreztem fájásgyengeséget... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!