95-ös HCG szinttel, melyet a beültetés utáni 11. napon mértek, mire számítsak? Lehetnek akár ikrek is vagy ahhoz nagyon alacsony ez a szint? Mnyh csak két mm-t vastagodott a beülti óta, de mindkét sárgatest megvan és olyan boldog vagyok :-) ) ) ) )
Nekem 13. dpo-n volt 135 és ikreknek indult állítólag... Szóval esély van rá :) Mész még vérvételre? Mert a duplázódási idő is sok mindent elárul!
Drukkolok nagyon! :)
Köszönöm a drukkokat, de igazából már annak is örülnék, ha egy lenne és vele nem lenne semmi gond, de azért egy icipicit reménykedek a kettőben.
Hármat kaptam vissza egyébként, de szerintem max kettő lehet odabent most. Nagyon rég várjuk őt/őket.
Megyek még vérvételre 22-én, meg akkor UH-znak is újra, remélem, minden rendben lesz. Akkor leszünk 5 hét 3 naposak :-)
Egy baba lett végül, de ő még reméljük sokáig fog boldogítani minket. 20 hetes most és már pár hete mocorog odabent egész érezhetően, kisebb-nagyobb kihagyásokkal (mármint a napok tekintetében).
Ja, és fiúcskának tűnik elég egyértelműen :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!