Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok és...

21 hetes kismama vagyok és lehet hogy feleslegesen aggódok, de azért mégis... Tegnap megmozdult a babám és egész nap többször is éreztem. Ma meg semmmi!!!Egész nap semmi, sőtt, még a hasam is feszül!Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2007. nov. 6. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Alszik a babád ne izgulj!

Próbálj meg kényelmetlen testhelyzetet felvenni és akkor biztos meg fog mozdulni és megnyugszol.

2007. nov. 6. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne izgulj nincs semmi baj!!! nekem is van ilyen...eléggé aggasztó de ő is alszik valamikor:) Nem csak jó testhelyzetben mozdulhat meg hanem akkor is ha kényelmetlen neked is mert akkor valszeg neki is az és akkor majd meg mozdul:)) minden jót 20 hetes kismama:)
2007. nov. 6. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
meg kicsi majd kesobb jobban erzed ha mozog,en orultem mikor aludt mert a bordaimat majd eltorte.nyugi,nincs gaz.
2007. nov. 6. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Biztos,hogy semmi gond.Ez mindenkinél így van.Mozog ö,csak még kissebbeket rúg,vagy nyom,és aze´rt nem érzed indíg,meg hát alszik.Nyugodj meg ma,vagy holnap biztosan érezni fogod.Az is lehet,hogy a te babád nyugodtabb,és nem is fog annyit mozogni.

Nekem már sokszor fáj olyan eröseket nyom.De ettöl szebb érze´s nem kell.

Gratula a babához.

29hetes kismama.

2007. nov. 7. 06:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elején még nem fogod minden nap érezni. Nagyon sokat alszik még és minden mozgását még egyébként sem érzed csak amikor közelebb van a méhed falához és erősebbeket rúg! Ez miatt ne aggódj biztos minden rendben. Ez normális dolog!
2007. nov. 7. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs okod aggodalomra.Az elejen kevesebbet erzed a mozgasokat,mert hamar elfarad a pici,de az is elofordul hogy nem erzed meg olyan eroteljesnek a mocorgasokat.En a 20. heten ereztem eloszor ,hogy ficankol,de csak estenkent,napkozben semmit.Most mar egyre tobbszor es eroteljesebben mozog mindegy milyen napszak van.Tudtomra adja ha valami tetszik vagy epp nem tetszik neki.Gondolok zenere vagy kenyelmetlen testhelyzetre peldaul.Ugyhogy nyugi!:)Gratula a babahoz!24 hetes kismama
2007. nov. 7. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!