Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetente jártok ultrahangr...

Timi_27 kérdése:

Hány hetente jártok ultrahangra? Én ma voltam és csak6hét mulva hívott vissza a magándoki. nemsok ez kicsit? Nem kellene sürübben ellenőrizni? 21hkm

Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A kötelező uh: 12,19,30,eddig tudom fejből. engem megnézett 7,12,19 hetesen,de mondta, hogy megnéz 22 hetesen is.mondjuk az én dokim nagyon alapos.Csak nekünk tűnik soknak a 6 hét,ha tehetném minden héten megnézném :)
2015. szept. 15. 14:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz, régebben egyáltalán nem volt ultrahang. Szerintem a 3 kötelező is bőven elég.

Nekem az első 3 hónapban volt két hüvelyi UH-om, majd azt követően csak a 3 kötelezőt csináltattam. Azok mondjuk fizetősek voltak, mert a Géndiagnosztikai Központba mentünk, a korom miatt is. Itt kaptunk CD-t és fényképeket is.

Szerintem, és szerencsére az orvosom szerint is, nem tesz jót a sok Uh a babának, pláne a mostanában divatos babamozik.

Ha minden rendben egy-egy UH-on, és Te is jól érzed Magad, nincsenek panaszok, baba mocorog - higgy benne, hogy minden rendben a Picikével;-)

2015. szept. 15. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Az első 3 hónapban többször voltam, utoljára 10 hetesen, a legközelebbi a 19. héten lesz, és utána már csak egy lesz a 30. hét körül. Itt a 0.+3 uh-t fizeti az állam (N.o.), és én sem akarom fölöslegesen zaklatni a babát, olvastam én is, hogy az orvosoknak is van előírás arról, hogy csak addig vizsgálják, ameddig nagyon muszáj, hosszab, ha lehet ne, mert nem ismertek a hatásai, de feltehetően nem jók (felgyorsul a magzat szívműködése, jóval erőteljesebben rugdos).
2015. szept. 15. 19:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vagytok:)
2015. szept. 19. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!