Jogosan esik rosszul, ha a barátnőm nem nagyon érdeklődik a terhességem felől?
Múlt pénteken voltam orvosnál, és meg se kérdezte, hogy mi a helyzet, mi van a babával, pedig tudta, hogy megyek, előtte beszéltünk róla. Meg amúgy is, nem nagyon szokott érdeklődni semmiről a terhességgel kapcsolatban.
Most ez csak az én terhes-hisztim, vagy jogosan esik rosszul?
Neki nincs gyereke, nem is tervez még egy jó ideig.
én csak saját tapasztalatból tudom mondani, hogy a barátnőid elfelejtheted nagyjából - tisztelet a kivételnek.
Nekem 3 volt, szülés előtt, most egy maradt, azzal is havonta egyszer találkozunk...aki előtte a legjobb barátnőmnek mondta magát, fél éve nem jött el meglátogatni (nem olyan egyszerű a bejárás, de ő autóval tudna jönni), eygszer látta a lányom mióta megszületett, most már fel sem veszi nekem a telefont, pedig két naponta hívom hogy megkérdezzem mi van már vele...
szóval amíg nem lesz nekik is gyerekük, sajnos nem számíthatsz rájuk. És jogosan esik ez rosszul
Jelenleg én is terhes vagyok, de nem várom el (sőt kifejezetten zavar), ha hozzám hasonló kisgyermekes anyukák csak a terhességről vagy a gyerekről tudnak beszélgetni, mert jelenleg az életük fő témája. Elmegy, egyszer-kétszer, de nagyon zavaró, ha soha más témáról nem lehet beszélgetést kezdeményezni és lefolytatni (pl. mert a gyerek uralkodik a szülők figyelmén).
Bár minden "gyerek" témáról sok kortársamhoz képest sokat tájékozódom és emiatt mondhatom, hogy érdekel, de éppen annyira (ha nem jobban) érdekelnek közéleti, kulturális stb. témák.
*folyt.
de szóval amikor egy bnőm akive együtt buliztunk és egymást vigasztaltuk, ha épp valamelyikünk szerelmi bánatos olt, amikor terhes lett, én úgy éreztem, mintha elárulta volna a barátságunkat, nem fogunk már együtt bulizni, éjszakázni, egyszerűen szó nélkül hátat fordított és kiszállt. én csalódásként éltem meg, nem is tudtam ehhez neki mellé asszisztálni, a terhességről csak ennyit tudtam, hogy tuti nem fog jönni bulizni. és így is lett, csak a férje létezik már neki, meg a gyerekei, nem baj, de teljesen megváltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!