Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap töltöm a 12. hetet....

Holnap töltöm a 12. hetet. Tegnap reggel óta van időszakosan minimális, tényleg nagyon kevés rozsaszinem a folyásban. Jól vagyok nincsenek panaszaim, nem gondolnám, hogy baj van de azért féltem a babám. Nincs baj? Normális ez?

Figyelt kérdés

Csütörtökön megyek a 12. heti vizsgálatra.

a hányinger-hányás az egészséges terhesség biztos jele???

2008. szept. 8. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A hányingerből és a hányásból nem lehet arra következtetni, hogy egészséges-e a terhesség. A rózsaszínes folyás pedig azért olyan színű, mert valszeg vér van benne. Lehet, hogy semmi gond nincs, de azért én minél hamarabb próbálnék beszélni egy orvossal, biztos, ami biztos. Ha más nem hívd fel a védőnőt, és kérdezd meg tőle, hogy ez gond-e.
2008. szept. 8. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el holnap egy dokihoz. Ha nem tudsz a sajátodhoz, akkor egy terhesambulanciára. Gyorsan bekukkantanak UH-val, és megnyugszol. Nekem a 8. hét körül volt egyszer rózsaszín folyásom, de csak egyszer, és utána egyáltalán nem jelentkezett, viszont úgy gondolom, hogy ha már két napja tart, akkor jobb, ha megmutatod magad egy orvosnak.
2008. szept. 8. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, el kell menned az orvoshoz minél előbb! A 12.héttől már a lepénynek kell kezdenie a működést ha nincs elég hormon, akkor nem tudja a lepény táplálni a babát. ha nincs ami táplálja, akkor elhalhat. Nekem is ez volt és baj lett belőle,de hátha még egy kis hormonnal megtudják támogatni és akkor sikerűlhet megtartani. Bocsi, hogy nem nyugtatgatlak, de ez az az idő amikor talán még nem késő!Szurkolok Nektek, hogy sikerüljön megszületnie!
2008. szept. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!