Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elindul a magzatvíz az...

Ha elindul a magzatvíz az mennyire látványos?

Figyelt kérdés

Nem tudom máshogy feltenni a kérdést :)

A lényeg az lenne, hogyha elkezd gyorsan folyni a magzatvíz, akkor látni a hason, ahogy megy össze felé? Vagy ennyire nem látványos azért?

(Nagyon foglalkoztat ez a kérdés, bocsi ha hülyeség, de még nem szültem és fogalmam sincs róla)

39 hetes kismama

2008. szept. 8. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Hello engem is érdekel ez a kérdés mi is első babásak vagyunk, hát annyit tudok hogy amikor inditják és repsztik a burkot akkor igen ennyire látványos, dől a viz és megy össze a hasad, de amikor magától indul meg akkor sztem kicsit lassabban történik, de nem tudom.
2008. szept. 8. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem burkot repesztettek és tényleg szinte zúdult ki a magzatvíz, de a hasamon nem lehetett jelentős változást észrevenni, hiszen a víz a méhben van ami ugye csak szülés után kezd visszahúzódni és az tölti ki a pocit.
2008. szept. 8. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem szivárgott a magzatvíz, és nem volt látványos. Abban sem voltam biztos, hogy ez az-e. Este 10kor kezdődött és hajnali fél 1 körül indultunk a kórházba. Én nem vettem észre változást. De nekem még a kórházban is folyt. De biztos mindenkinél más.
2008. szept. 8. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem látszott semmi változás a hasamon, pedig csak úgy folyt végig a lábamon a víz, ahogy mentem fel a lépcsőn a szülészetre. Egyébként nálam csak lassan indult el, hirtelen azt hittem, hogy bepisiltem, aztán lezuhanyoztam, és ahogy kiszálltam a kádból megindult rendesen, és lépésenként jött egy-egy adag.
2008. szept. 8. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hol repedt meg a burok. Ha fent, akkor szivárogni fog a víz, ha lent akkor ömlik. Nyilván akinek burkot repesztenek a kórházban, annak ömleni fog. Egyéb esetben lutri. Viszont nem sokkal a burok repedés után jönnek majd a fájások is, észre fogod venni!
2008. szept. 9. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél elég látványos volt: éjjel hirtelen felébredtem, a következő pillanatban szinte éreztem, ahogy megreped a burok és abban a pillanatban folyni kezdett a víz. először aztz hittem, bepisiltem, de hamar kiderült, hogy ezt nem én csinálom...Egy jó darabig folyt, de aztán mire a kórházba értem, nem, és a hasam sem ment össze tőle. Viszont fájásaim nem voltak abszolút, úgyhogy egy hosszú vajúdás (16 óra) és egy nehéz szülés várt rám. Most 38. hetes kismama vagyok, és remélem, könnyebb lesz , mint anno!
2008. szept. 10. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!