Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hason szeretek aludni és...

Hason szeretek aludni és sokszor alakul úgy hogy majdnem hason ébredek. Baj lehet?

Figyelt kérdés
31.héten ez már gondot okozhat? Nagy pocakom van mégis folyton hasra fordulok félálomban. Néha a baba rúgása felébreszt,akkor korrigálom, de akkor sem azért mert kényelmetlen, csak ésszel úgy érzem ezt mégsem kéne. A burok nem feszülhet így túl? Nem eshet baja?
2015. szept. 11. 23:24
 1/6 anonim válasza:
Szia!Probàld meg kitàmasztani a pocakod pl szoptatós pàrnàval,vagy egy kissebb pàrna is megteszi.Valószínű a picinek sem tetszik ha hason fekszel azért rugdos.Nekem nem szerette ha jobb oldalt fekudtem.:-)Ha a méhlepény elöl fekszik akkor jobban kell vigyàzni.
2015. szept. 11. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad hason aludni,sem a jobb oldaladon feküdni huzamosabb ideig,tehát aludni sem,mert elnyomja a májad. Én is imádok hason aludni,de a terhesség alatt lemondtam róla,aztán most meg a tej miatt nem tudok,mert elzáródik a tehcsatorna,meg hát fáj is. Tényleg támaszd ki. Ha nincs szoptatós párnád,sima kispárna is megteszi. Én is azzal csináltam. Nem feszül túl,csak a babának káros,mert nyomod és ahogy írták,ha a lepény is ott tapad, az baj,mert elnyomod a keringését és nem látja el a babát,ami életveszélybe sodorhatja. Ugyanez van akkor is ha a hátső falon tapad,ahol nekem,mert így meg háton sem aludhattam meg lehettem sokáig,mert a baba súlya nyomta a lepényt. Éreztem is,hogy vmi nem jó,mert fájdogált a hasam eg a kicsi is nyugtalan volt. Sajnos ez ilyen,sok az áldozat,de megéri. :)
2015. szept. 12. 01:59
 3/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,bocsi néhol lemaradt a btű meg ilyesmi,csak le van kapcsolva a lámpa meg a szemem se jó már ilyenkor.
2015. szept. 12. 02:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Aludj nyugodtan a baba úgyis jelzi, ha valami nem jó. A magzatvíz megvédi őt, összenyomni nem tudod.
2015. szept. 12. 07:52
 5/6 anonim ***** válasza:

33 hetes vagyok, még mindig alszok hason,ha úgy kényelmes.

Semmi gondot nem okoz, dokim megerősítette.

Ja és kb akkora a hasam,mintha most mennék szülni.

2015. szept. 12. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:
2015. szept. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!