Terhesség alatt ellenjavalt bármi miatt az anális együttlét?
Figyelt kérdés
Utolsó trimeszterre gondolok.2015. szept. 11. 17:29
11/13 anonim válasza:
Szerintem ha neked jól esik, akkor nyugodtan. Az aranyér-ha akar, úgyis kijön. Te meg érezni fogod, ha kellemetlen úgy együtt lenni. Nem tudok róla, hogy ellenjavallt lenne, de ugye orvosa vàlogatja, van aki egyébként sem javasolja, nemhogy terhesség alatt.
13/13 anonim válasza:
10-es vagyok,ma vhogy megkívántam. Persze a páromat nem kellett 2-szer kérni. És mivel akartam,kifejezetten élveztem. Persze volt egy pici kellemetlen érzés,de közel sem olyan mint amikor nem akartam. Szerintem az feszélyez a legjobban,hogy az "igénybevételtől",hát..kijönnek a szelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!