Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ellenjavalt...

Terhesség alatt ellenjavalt bármi miatt az anális együttlét?

Figyelt kérdés
Utolsó trimeszterre gondolok.
2015. szept. 11. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha neked jól esik, akkor nyugodtan. Az aranyér-ha akar, úgyis kijön. Te meg érezni fogod, ha kellemetlen úgy együtt lenni. Nem tudok róla, hogy ellenjavallt lenne, de ugye orvosa vàlogatja, van aki egyébként sem javasolja, nemhogy terhesség alatt.
2015. szept. 12. 11:21
 12/13 anonim ***** válasza:
2015. szept. 12. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:
10-es vagyok,ma vhogy megkívántam. Persze a páromat nem kellett 2-szer kérni. És mivel akartam,kifejezetten élveztem. Persze volt egy pici kellemetlen érzés,de közel sem olyan mint amikor nem akartam. Szerintem az feszélyez a legjobban,hogy az "igénybevételtől",hát..kijönnek a szelek.
2015. szept. 17. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!