Tippelős! Szerintetek hány hetes vagyok? Kisfiú vagy kislány lesz?
2015. szept. 11. 14:55
11/15 anonim válasza:
22. hét kislány
Az én pocakom kb 16 hetesen volt ilyen. :) de mivel azt mondtad, hogy a Tiéd pici sokak szerint, ezért hozzátettem még pár hetet. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Kedves 10-es (és gondolom egyben 1-es és 2-es) válaszoló: nem ülök egész nap a gép előtt, ne haragudj ;)
A válasz: 25. hét, kisfiú
ezek szerint tényleg pici a hasam :( Pedig a baba méretei mindig rendben vannak, nem értem.. :/ Úgy szeretnék már igazi szép terhespocit :(
2015. szept. 11. 16:14
13/15 anonim válasza:
Ne haragudj,csak miután írtad.hogy picinek mondják,nagyon kíváncsi lettem...Ha az UH-n rendben találják a méreteket akkor nincs okod az aggodalomra!Van olyan baba amelyik mélyen fekszik,vagy lehet erősek a hasizmaid(a testépítö nőknek sem lesssz akkora hasuk várandúsan ha megnézed)Nekem 12 hetes volt ilyen,bár én alapbol nagyon vékonyka voltam (160cm,45 kg)Nézd a jó oldalát legalább nem lessz csíkos a hasad :) ! A károgókkal pedig ne foglalkozz!
14/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor azért nem nő olyan ütemben a hasam, mint másoknak, mert évek óta fitness-ezek (legalábbis a terhességig csináltam)? A terhesség előtt 3,5 évig kockás volt a hasam, de nem gondoltam, hogy ez összefügghet. :) Köszi a választ
2015. szept. 11. 16:24
15/15 anonim válasza:
Osszefugg. Egy eros hasizom kevesbe nyulik, mint egy renyhe. Persze ezer mas folog is kozrejatszik, e ez is egy " tenyezo" :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!