Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik napon tesztelhetek...

Hányadik napon tesztelhetek ha rövidek a ciklusaim?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom, azóta 23-25 naposak a ciklusaim, s már született gyerkőcöm is szóval "ezzel" nincs baj.

Párommal pontosan 15 nappal ezelőtt voltunk együtt s úgy hogy nem védekeztünk. A menstruációm majd vasárnap kell megjönnie, mikor tesztelhetek már, ha nem tudom kivárni a menses napját? :)

Köszönöm előre is!

2015. szept. 8. 15:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod kivárni, bármikor tesztelhetsz. Csak nem lehetsz benne biztos, hogy a negatív miért negatív. Mert nincs baba, vagy korai a teszt...

Nem hiába mondják, hogy ki kell várni, míg kimarad...

2015. szept. 10. 10:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt full 2 csíkos lett viszont szerintem előbb lehetett pém mert már 2x voltam terhes és sokkal később voltak ilyenek. (A màsodik terhesség sajnos nem maradt meg). Oszd meg majd mi alakult:-)
2015. szept. 10. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem teljesen értem, szeretnétek babát? Mert én azt számolgattam, hogy ha vasárnap lenne esedékes a következő menzeszed, akkor ha csak 15 nappal kedd előtt voltatok együtt (ami 24-ét jelent), akkor kicsi a valószínűsége a babánk. Mert ha a luteális fázisaid 16 naposak (ez a max., de ez a te esetedben nagyon csekély valószínűséggel bír, mivel rövidek a ciklusaid), akkor is csak 28-án volt az ovud, azaz még így is a hímivrsejteknek 4 napig kellett élniük, mire megrepedt a tüsző és találkozhattak a petesejttel. Szóval jelen esetben nem nagy az esélye a terhességnek. Azt javaslom, hogy ha tervezitek a babát, akkor a következő menzesz előtt 15-16 nappal legyetek együtt, mert ekkor nagyobb az esély.

De persze nyilván semmi sem lehetetlen... De ha esetleg gyanakszol rá, hogy előbb volt az ovud, akkor viszont, mivel a menzesz is csúszna előrébb, tesztelhetsz előbb. De ha mondjuk csak a 24-ei együttlétetekből lehetne a baba, akkor az azt jelenti, hogy mondjuk 72 órát vártak a katonák, majd 27-én megfogant a baba, és akkor azt már holnap (15 nap elteltével) kimutatja a teszt.

Húúú, nem tudom, mennyire voltam világos, de a lényeg, hogy ha utoljára 24-én voltatok együtt, akkor az azt jelenti, hogy holnap már tesztelhetsz. És persze ha negatív, viszont vasárnap nem jön meg, akkor ismételj mondjuk hétfőn!

Bocsi a kuszaságért... :S :)

2015. szept. 10. 22:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja, még vmi! Attól, hogy rövidek a ciklusaid, az ovu utáni időszak ugyanolyan hosszú kell, hogy legyen, mint a hosszú ciklusoknál. Ugyanis az mindenkinél, minden hónapban min. 12, nap kell, hogy legyen. Ha kevesebb, kisebb az esély a terhességre, mert az progeszteronhiányra, azaz sárgatest elégtelenségre utalhat...
2015. szept. 10. 22:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem s negatív, s igen szeretnénk babát
2015. szept. 11. 12:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. szept. 11. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!