Hányadik napon tesztelhetek ha rövidek a ciklusaim?
Mióta az eszemet tudom, azóta 23-25 naposak a ciklusaim, s már született gyerkőcöm is szóval "ezzel" nincs baj.
Párommal pontosan 15 nappal ezelőtt voltunk együtt s úgy hogy nem védekeztünk. A menstruációm majd vasárnap kell megjönnie, mikor tesztelhetek már, ha nem tudom kivárni a menses napját? :)
Köszönöm előre is!
Ha nem tudod kivárni, bármikor tesztelhetsz. Csak nem lehetsz benne biztos, hogy a negatív miért negatív. Mert nincs baba, vagy korai a teszt...
Nem hiába mondják, hogy ki kell várni, míg kimarad...
Szia!
Nem teljesen értem, szeretnétek babát? Mert én azt számolgattam, hogy ha vasárnap lenne esedékes a következő menzeszed, akkor ha csak 15 nappal kedd előtt voltatok együtt (ami 24-ét jelent), akkor kicsi a valószínűsége a babánk. Mert ha a luteális fázisaid 16 naposak (ez a max., de ez a te esetedben nagyon csekély valószínűséggel bír, mivel rövidek a ciklusaid), akkor is csak 28-án volt az ovud, azaz még így is a hímivrsejteknek 4 napig kellett élniük, mire megrepedt a tüsző és találkozhattak a petesejttel. Szóval jelen esetben nem nagy az esélye a terhességnek. Azt javaslom, hogy ha tervezitek a babát, akkor a következő menzesz előtt 15-16 nappal legyetek együtt, mert ekkor nagyobb az esély.
De persze nyilván semmi sem lehetetlen... De ha esetleg gyanakszol rá, hogy előbb volt az ovud, akkor viszont, mivel a menzesz is csúszna előrébb, tesztelhetsz előbb. De ha mondjuk csak a 24-ei együttlétetekből lehetne a baba, akkor az azt jelenti, hogy mondjuk 72 órát vártak a katonák, majd 27-én megfogant a baba, és akkor azt már holnap (15 nap elteltével) kimutatja a teszt.
Húúú, nem tudom, mennyire voltam világos, de a lényeg, hogy ha utoljára 24-én voltatok együtt, akkor az azt jelenti, hogy holnap már tesztelhetsz. És persze ha negatív, viszont vasárnap nem jön meg, akkor ismételj mondjuk hétfőn!
Bocsi a kuszaságért... :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!