Tart valaki a 35. terhességi héten? Milyen tüneteket tapasztaltok?
Szia! 35+6 vagyok :-)
Tünetem, fogalmam sincs, minden és semmi. Egyik nap kutya bajom, tele energiával, másik nap alig kelek ki az ágyból.
Olyan tünetem nincs ami minden napos, de időközönként hát és derékfájás, hasfájás, és néha borzalmasan fáj a bordám jobb oldalt a mellem alatt.
Vizesedni még nem vizesedek, de igy is lassan a + 12 kg-nál tartok :-(
Előző vagyok, azt kifelejtettem, hogy hideg frontkor nagyon keményedek, meg néha egyébként is, de még fájdalommentes.
Te hogy vagy kedves kérdező?
35+2 napos vagyok. Én is hulla vagyok! Mondjuk nálam van egy "nagy", 3 és féléves is.
Keményedni szoktam, de nem veszélyesen sokat. Savam viszont rengetek van. Meg fáj a derekam estére, olyan mensi szerűen.
Első vagyok, igen nekem, irtam is, hogy időközönként fáj a hasam, de főleg olyankor amikor a pici is nagyon rugdos, de lehet nincs összefüggés.
Nektek mennyire aktív még a babátok? Az enyém egy örökmozgó, aki egy hete gondolt egyet és elkezdett csücsülni a pocakomban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!