Terhesség elején enyhe alhasi görcsök?
oh, tényleg! a magnézium. be is veszem!
köszi :D
és milyen magnéziumot szedtél?
béres magne+ b6 van itthon
Kérdező, teljesen jó lehet az is. Ha elmúlnak tőle a panaszaid. Ha nem, akkor lehet érdemes más fajtát kipróbálni de egy időben én is a bérest szedtem. Magneb6 és magnerot nem volt jó nekem semmire. Később nekem a béres is kevés volt, akkor ittam magnosolvot. De van akinek a magnerot is beválik, egyénfuggo, pedig az alacsony dózisú.
Egyébként ilyen olyan görcs és feszülés stb végig normális terhesség alatt amíg nem lesz erős és nincs mellé vérzés.
Nyugodj meg, én is megijedtem az elejèn. 2-3 hétig erősen görcsölgetett, magnosolvot ittam, nagyon jó volt, de jött a hányinger, és nem bírtam meginni. Áttertem a béres magneb6-ra, most már ez is tök jó! Napi 1-2 szem elèg.
Ha többet veszel be, könnyebb a wc-zés :)
Boldog babavárást!
3-as vagyok.
Én is Béres Magne b6-ot szedtem az elején, legalább félidőig. (a b6 része jó az esetleges hányingerre) A Magnerot és társai nekem sem haszánltak, később már a doki által felirt Magnézium citricit szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!