Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 4d-s uh-on megnéznek mindent...

A 4d-s uh-on megnéznek mindent, ami a babával és ami velem kapcsolatos azt is? 30 hetes kismami vagyok

Figyelt kérdés
Holnap megyünk a magzatdiagnosztikai központba, igazából babamozizni, hogy lássam a babát, de vajon mit és hogy néznek? Kell külön kérni, hogy nézzék meg a lepény tapadását, magzatvíz mennyiségét, köldökzsinórral kapcsolatos dolgokat? A saját orvosom csinálja a vizsgálatot, hozzá minden hónapban megyünk vizsgálatra-ultrahangra... de vajon ez hasonló lesz?
2010. márc. 12. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindent megnéznek, nekünk is szétnézett, és kaptunk komplett leletet is:)

Hasonló a kórházi ultrahanghoz, csak mindenre van idő, és mindent el is magyaráz, miközben mutogat, meg méricskél:D

Jó babavárást, és jó mozizást:D

ҝ

2010. márc. 12. 12:18
 2/6 A kérdező kommentje:
:) Köszi. És valami trükk, hogy 14.000 Ft-ért ne a seggét nézegessem? :)
2010. márc. 12. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindent néznek, ne izgulj!

Az első babámmal én is ettől féltem, hogy a 4D-n nem lesznek olyan alaposak és meg is kérdeztem a szonográfust, hogy ugye megmondják, ha beteg a babám, és ugye jól megnéznek mindent. Hát kiröhögött, hogy persze, mindent néznek, ez a dolguk, ezért fizetünk nekik!

2010. márc. 12. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Ha a babád úgy akarja, akkor te mindegy mit csinálsz.

Én próbáltam tornázni, csokit enni, kólát inni, egyszer még pár korty energiaitalt is, 3-szor voltunk 4D-n, mégis a szülőszobán derült ki, hogy lány...

Drukkolok neked, hogy minden jól látszódjon!

2010. márc. 12. 12:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Ó, hát kispöpis, azt már tudjuk. A 18. héten nagyon jó kép sikerült a pofijáról, most is érdekelne, hogy véletlen, hogy ennyire hasonlít az apukájára, vagy tényleg. :P
2010. márc. 12. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szonográfus kicsit meglökdöste, hogy forduljon, mert folyton bemászott a köldököm alá, és ott nem láttuk:) Van kirakva cukorka is, arra kicsit aktivizálta magát:)

Végül hajlandó volt felénk fordulni, és megtekinthettük a kis ökléből felnyújtott középső ujját:DD

Még mindig őrizzük, majd megmutatjuk neki, hogy még meg se született, máris beintett a szüleinek:)

Biztosan a tiétek is mutatni fogja a kis pofiját!

ҝ

2010. márc. 12. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!