A 4d-s uh-on megnéznek mindent, ami a babával és ami velem kapcsolatos azt is? 30 hetes kismami vagyok
Mindent megnéznek, nekünk is szétnézett, és kaptunk komplett leletet is:)
Hasonló a kórházi ultrahanghoz, csak mindenre van idő, és mindent el is magyaráz, miközben mutogat, meg méricskél:D
Jó babavárást, és jó mozizást:D
ҝ
Mindent néznek, ne izgulj!
Az első babámmal én is ettől féltem, hogy a 4D-n nem lesznek olyan alaposak és meg is kérdeztem a szonográfust, hogy ugye megmondják, ha beteg a babám, és ugye jól megnéznek mindent. Hát kiröhögött, hogy persze, mindent néznek, ez a dolguk, ezért fizetünk nekik!
2. vagyok.
Ha a babád úgy akarja, akkor te mindegy mit csinálsz.
Én próbáltam tornázni, csokit enni, kólát inni, egyszer még pár korty energiaitalt is, 3-szor voltunk 4D-n, mégis a szülőszobán derült ki, hogy lány...
Drukkolok neked, hogy minden jól látszódjon!
Nekem a szonográfus kicsit meglökdöste, hogy forduljon, mert folyton bemászott a köldököm alá, és ott nem láttuk:) Van kirakva cukorka is, arra kicsit aktivizálta magát:)
Végül hajlandó volt felénk fordulni, és megtekinthettük a kis ökléből felnyújtott középső ujját:DD
Még mindig őrizzük, majd megmutatjuk neki, hogy még meg se született, máris beintett a szüleinek:)
Biztosan a tiétek is mutatni fogja a kis pofiját!
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!