Miért nem ajánlott terhesen az omega3 halolaj kapszula?
Szedjed nyugodtan, mert jó a kicsi idegfejlődéséhez! Én megbántam, hogy nem szedtem, persze nincs semmi baja a lányomnak, csak azért jó lett volna, nekem is! Mondjuk én elég sok halat ettem a terhességem alatt, ezzel kompenzáltam a omega3-at!
3,5 hónapos anyuka
Igazából én nem értek egyet annyira!
Ez csak vélemény, de a kapszulából egyedül az e-vitaminnak van jótékony hatása a terhességre. Igaz, hogy a halolaj telítetlen zsírsav, az omega 3 az meg annak egy változata, de azért van rá szükség, mert az e- vitamin zsírban oldodó, tehát, nem hinném, hogy árt,de felesleges, a sima E-vitamin kapszula is megteszi, amiben olivaolaj van és az legalább növényi olaj.
DE nem ártasz a szedésével sem.
Az omega-3 fontos a picinek is, ha nem akarsz kapszulázni, akkor a lenmagolajat ajánlom. (Nekem pl a bőröm szebb lett tőle, és a baba értelmi fejlődéséhez is fontos.)
Üdv, 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!