Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 5 napja voltam dokinál azt...

Ira1 kérdése:

Kb 5 napja voltam dokinál azt mondta 5 hetes terhes vagyok és minden rendben! Másnap reggel kis rózsaszines pecsétem volt. Azóta is van pisilés után hol erősebb hol gyengébb. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 17:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor egybol az ugyeletre kell menni, nem 5 napot varni !

Es ne mond nekem, hogy nincs ugyeletes korhaz, mert meg csajagarocsogerol is be lehet menni korhazba. Ha nincs aki bevigyen hivj mentot!!

Nekem kis barnazasom volt, 1 ora mulva mar a surgossegin ultem !

2015. szept. 3. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Elozo vagyok.

Egy dolgot jegyezz meg, a terhesseg akarmelyik szakaszaban ha verzes jelentkezik az nem normalis es AZONNAL korhazba kell menni !

Az elejen akar mehen kivuli terhesseget is jelezhet, ami eletveszelyes rad nezve is. Veteles, veromleny, progeszteron hiany, ezer oka lehet , de minden esetben ki KELL vizsgalni.

Es ezt mi denhol komolyan veszik!

2015. szept. 3. 21:01
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Döbbenetes, hogy néhány naponta megfogalmazódik egy ilyen kérdés és még mindig az az első reakciója sokaknak, hogy itt várnak tanácsot, ahelyett, hogy felelősségteljes és érett felnőtt módjára elmennének orvoshoz.
2015. szept. 3. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A vérző kismamákat mindég elfogadják, mindenhol, menj orvoshoz, mielőtt még késő lesz...
2015. szept. 4. 10:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Végül elmentél orvoshoz?
2015. szept. 4. 10:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Azóta korház megfigyelés! Kaptam Utrogestan kúpot! Eredmény hétfőn lesz.
2015. szept. 4. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia, mi van veled?
2015. szept. 11. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!