Ira1 kérdése:
Kb 5 napja voltam dokinál azt mondta 5 hetes terhes vagyok és minden rendben! Másnap reggel kis rózsaszines pecsétem volt. Azóta is van pisilés után hol erősebb hol gyengébb. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 17:05
11/17 anonim válasza:
Ilyenkor egybol az ugyeletre kell menni, nem 5 napot varni !
Es ne mond nekem, hogy nincs ugyeletes korhaz, mert meg csajagarocsogerol is be lehet menni korhazba. Ha nincs aki bevigyen hivj mentot!!
Nekem kis barnazasom volt, 1 ora mulva mar a surgossegin ultem !
12/17 anonim válasza:
Elozo vagyok.
Egy dolgot jegyezz meg, a terhesseg akarmelyik szakaszaban ha verzes jelentkezik az nem normalis es AZONNAL korhazba kell menni !
Az elejen akar mehen kivuli terhesseget is jelezhet, ami eletveszelyes rad nezve is. Veteles, veromleny, progeszteron hiany, ezer oka lehet , de minden esetben ki KELL vizsgalni.
Es ezt mi denhol komolyan veszik!
13/17 anonim válasza:
Döbbenetes, hogy néhány naponta megfogalmazódik egy ilyen kérdés és még mindig az az első reakciója sokaknak, hogy itt várnak tanácsot, ahelyett, hogy felelősségteljes és érett felnőtt módjára elmennének orvoshoz.
14/17 anonim válasza:
A vérző kismamákat mindég elfogadják, mindenhol, menj orvoshoz, mielőtt még késő lesz...
16/17 A kérdező kommentje:
Azóta korház megfigyelés! Kaptam Utrogestan kúpot! Eredmény hétfőn lesz.
2015. szept. 4. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!