Mindenkinek van folyása? Mit tegyek? Baba csak akkor fertőződhet meg amikor születik?
Figyelt kérdés
Egész terhesség alatt volt folyásom,néha sok néha kevés,néha fehér,néha sárgásnak láttam(bár lehet már beképzeltem)Mindig mondtam a dokinak de csak annyi mondott h ha ég v viszket v csíp akkor van baj!Ma meg hirtelen nagyon sok volt ilyen nyákos fehér,kicsit megint sárgás!De SEMMI más tünetem nincs!Nálunk itt nem csinálnak váladék vizsgálatot,viszont rettentően félek neh megfertőzzem a kicsit!Ugye méhen belül Ő védve van,csak akkor lehet baj amikor születik?
39 hetes 1 napos vagyok!És már nem megyek a dokimhoz....meg már nem is merem mondani neki!Ő csak látta volna ha baj van amikor vizsgált, a gondozások idején,ugye???
2008. szept. 8. 12:15
1/4 anonim válasza:
Valakinek egész életében..Ez valószínűleg gombás hüvely fertőzés vagy valami hasonló.A babád biztos nem fogja elkapni,hiszen ez bőrön keresztül nem fertőz.Ne aggódj és sok boldogságot!
2/4 anonim válasza:
Teljesen normális a folyásod, ne aggódj miatta. Egyébként sajnos nem, nem csak a születéskor fertőződhet meg. Pont ezért emelte ki az orvosod is, hogyha csíp vagy viszket, akkor menj vissza. Amíg ezt nem érzed, addig teljesen normális.
3/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!:-)))
2008. szept. 8. 15:19
4/4 anonim válasza:
Szintén 39 hetes terhes vagyok, és pont ma voltam a dokimnál, akitől megkérdeztem, hogy ez a borzasztó erős folyás rendben van-e. Azt mondta, hogy ne aggódjak, minden kismama tünete ez. A vizsgálataim rendben vannak, tehát ez természetes. Ennek ellenére tisztasági betétből naponta kb. 4-5 elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!