Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkinek van folyása? Mit...

Mindenkinek van folyása? Mit tegyek? Baba csak akkor fertőződhet meg amikor születik?

Figyelt kérdés

Egész terhesség alatt volt folyásom,néha sok néha kevés,néha fehér,néha sárgásnak láttam(bár lehet már beképzeltem)Mindig mondtam a dokinak de csak annyi mondott h ha ég v viszket v csíp akkor van baj!Ma meg hirtelen nagyon sok volt ilyen nyákos fehér,kicsit megint sárgás!De SEMMI más tünetem nincs!Nálunk itt nem csinálnak váladék vizsgálatot,viszont rettentően félek neh megfertőzzem a kicsit!Ugye méhen belül Ő védve van,csak akkor lehet baj amikor születik?

39 hetes 1 napos vagyok!És már nem megyek a dokimhoz....meg már nem is merem mondani neki!Ő csak látta volna ha baj van amikor vizsgált, a gondozások idején,ugye???

2008. szept. 8. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Valakinek egész életében..Ez valószínűleg gombás hüvely fertőzés vagy valami hasonló.A babád biztos nem fogja elkapni,hiszen ez bőrön keresztül nem fertőz.Ne aggódj és sok boldogságot!
2008. szept. 8. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális a folyásod, ne aggódj miatta. Egyébként sajnos nem, nem csak a születéskor fertőződhet meg. Pont ezért emelte ki az orvosod is, hogyha csíp vagy viszket, akkor menj vissza. Amíg ezt nem érzed, addig teljesen normális.
2008. szept. 8. 14:26
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!:-)))
2008. szept. 8. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Szintén 39 hetes terhes vagyok, és pont ma voltam a dokimnál, akitől megkérdeztem, hogy ez a borzasztó erős folyás rendben van-e. Azt mondta, hogy ne aggódjak, minden kismama tünete ez. A vizsgálataim rendben vannak, tehát ez természetes. Ennek ellenére tisztasági betétből naponta kb. 4-5 elfogy.
2009. máj. 1. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!