20hetesen van valamilyen vizsgálat?
Szia, itt nálunk (Salgótarján) is a 18. héten van a kötelező genetikai UH. Azon már túl vagy gondolom.
Itt a legközelebbi kötelező vizsgálat az a 25. héten van csak, ott a II. rutin vérvétel és a cukorterhelés. Én pont tegnap voltam ezeken...
De szerintem sincs semmi kötelező a 20. héten. Van egy kis nyugi, és ilyenkor már érezni általában a baba mozgását is.
Szia!
Én is 12 és 18 heti kötelező UH-on voltam, majd a 24 héten lesz még UH. A védőnő mondta, hogy a 20 héten kötelező nőgyógyászati vizsgálat van, ahol a méhszájat nézik, de a dokim a 18 heti UH után megcsinálta, mivel csak a tehersség elején nézett meg. Lehet hogy erre gondoltál, de ha az UH-k során már volt ilyen vizsgáaltod akkor már nem kell. Nekem minden UH előtt a cukrom miatt volt teljes vér vizelet vizsgálat, TSH és cukorterhelés is, most megyek a 24 hét előtt negyedszerre, de akinek nincs ilyen gondja annak nem kell ennyiszer mennie.
21 hetes km
19.04-es vagyok. Ezek szerint több helyen is van UH a 24 héten. Hát, sajnos itt nálunk nincs. Le is voltam döbbenve, mert a 18. heti és a 30. heti UH között van 12 hét, ami ugye 3 hónap...ez nagyon sok idő UH nélkül. Jó, tudom, régen nem volt egyáltalán UH.
Mivel itt nálunk nincs, én pont ezért terveztem a 4D UH-t a 27. hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!