36 hetes terhes vagyok. Normális, ha megvisel ez az időjárás?
Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul tűrtem a hétvégi meleget és a mai frontot is. Ráadásul a babám is jóval kevesebbet mozog tegnap este óta.2008. szept. 8. 11:16
1/6 anonim válasza:
Szia.Igen ezzel biztos vagyunk igy páran :)Az én babám szinte megállás nálkül izeg mozog,tegnap meg sokkal kevesebbet.De a jó hír az,hogy ilyen meleg már nem lesz idén :):)
Minden jót
32hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Szia. A hétvége engem is megviselt, ma már jobb. A babám tegnap nagyon lapított, szerintem megérezte a frontot. Ez még "normál" helyzetben is megviseli az embereket szerintem, pláne állapotosan. Minden jót!
3/6 anonim válasza:
Hú, ne is mondd, majd meghaltam!
:(
Igen, másokat is.
4/6 anonim válasza:
Szia!Ez elviselhetetlen ídőjárás volt!Babám alig bírt magával egyfolytában csak mozgott és nagyon nyugtalan volt, de szerencsére most,hogy jött a lehűlés ő is megnyugodott.Jó babavárást 28 hetes kismami
5/6 anonim válasza:
Ez az idő még azokat is megviseli, akik nem várandósak. Ne izgulj, teljesen normális! :-)
6/6 anonim válasza:
Meg tudnék őrülni, mikor front van!!
Egész nap fáj a fejem, nem jól érzem magam, és hát sajna a picur is érzi. De hál Istennek vége ennek a nagy melegnek!
Ez természetes, hogy így megvisel minket.
35 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!