Terhesség alatti allergia?!
En is allergias vagyok, nem is csak a parlagfure, de a pazsitfuvekre, nyirre, nyarra is. Lenyegeben kora tavasztol keso nyarig szenvedek.
Most varom a 2. Babankat, az elsovel is terhes voltam evben az idoszakban es tudod mit vettem eszre? Nekem a terhesseg alatt enyhebbek az allergias tuneteim.
Hogy ez vajon attol van-e, hogy tele van a szervezetem vitaminnal (terhes vitamin) vagy mas miatt azt nem tudom, de erdekes.
En mondjuk ugy tudom h az allergia az immunrendszer gyengesege miatt alakul ki es ha azt felturbozod akkor enyhul.
Neked most is ugyanolyan eros mint mikor nem szedtel vitaminokat?
Nekem is enyhült, ès úgy tudom, a terhesség javítvaz allergiàn.
Én gyógyszert szoktam szedni, elèg durva szokott lenni, de most nincsen.
A terhesség első 1-2 hétben volt, de már elmúlt. Neked nem javult semmit?
Nappal nem olyan vészes a régebbiekhez viszonyítva, csak estére mikor kinyitom az ablakokat hogy bejöjjön végre a levegő.
Érdekesség még hogy Mosonmagyaróváron éltem jó pár hónapig, ott nem volt semmilyen tünetem,fűnyíró mellett vígan elmentem (fűfélékre is allergiás vagyok, főleg ha vágják). Viszont most ahogy ebben a hónapban haza költöztem Kecskemétre egyből előjöttek.
De úgy néz ki, akkor marad a harc vele, azért köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!