Van itt szolnoki 38 hetes kismama?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 12:45
1/9 anonim válasza:
Én az vagyok! Hogy érzed magad? Nekem már nincs türelmem semmihez és halálfélelmem van. Jó lenne már túl lenni az egészen!
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!Én is így vagyok,mindent előkészítettem,csak félek!Hányadik baba?
2010. márc. 11. 13:19
3/9 anonim válasza:
Második és császár lesz, csak nem tudom, mire várunk még, ugyanis az előző is fájásgyengeség miatt lett az. A méhszáj totál zárva, de állítólag nem baj, meg lehet nyitni. Mivel minden mozzanatra emlékszem az előző műtétből, így nagyon félek. Veled, mi újság? Hogy érzed magad? (testileg, lelkileg)
4/9 A kérdező kommentje:
semmi tünetem,csak érzem a pocim súlyát,nehezebb mozogni és nyilik a méhszáj a dokim szerint és lehet jövőhéten meglesz.van fogadott orvosod?
2010. márc. 11. 13:33
5/9 anonim válasza:
Dinyánál fogok szülni. És te? Hát, igen , ez a lassított felvétel-üzemmód elég érdekes. Lány lesz vagy fiú?
6/9 A kérdező kommentje:
1 hete tudjuk,hogy lány lesz,őrá vágytunk.neked mi lesz?egyébként Georgevicshez járok.mikor szülsz,előre megbeszéltétek a császárt?
2010. márc. 11. 14:02
7/9 anonim válasza:
Én 22 hetes vagyok, én is Georgevicshez járok. Neked mik a tapasztalataid vele? Elégedett vagy?
8/9 A kérdező kommentje:
eddig elégedett vagyok vele,az elsőt is nála szültem.te miért őt választottad?
2010. márc. 11. 16:34
9/9 anonim válasza:
Szia!
Bocsi az OFF-ért.
Először is gratula a kicsihez, már biztos megszületett.
A kórházról szeretnék érdeklődni, bár nekem fogadott orvosom nincsen.
Mikortól és meddig van veled a kicsi ? Mit kell neki bevinni? Saját hálóingben szülsz? Meddig kell bennt lenni? Ne haragudj a sok kérdésért, főleg így ismeretlenül.
Boldog babázást!
35 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!