Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jók ezek az eredmények?

Jók ezek az eredmények?

Figyelt kérdés

CRL: 52mm, a terhesség kora: 12 hét (1 nap), NT: 1,1 mm

NB:1,7 mm.Norm. plexus choroideus.Négy végtag ábr.

Az adnexumok vetületében kóros resistentia nem látható.

Szerintetek?

2010. márc. 11. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
tökéletes:-)))
2010. márc. 11. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A lányommal nagyjából ugyanez volt az eredményem. 38+3-ra született 2800 gr és 48 cm volt, teljesen egészséges, okos 16 hós már. Nyugi, minden ok!
2010. márc. 11. 12:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Fura, de olyan érzésem van, hogy kislány lesz.A méhlepényt nem mondták, és mást nem mértek..
2010. márc. 11. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Most ikreket várok, ők már nagyobbak mint a lányom volt: 60 és 63 mm-esek voltak 12 hetesen. A lányomnál nem kérdeztem rá méhlepényre, most igen, mert kíváncsi voltam hány van, de még nem tudta a doki megmondani. Azt modta, hogy majd 16 hetesen látszódni fog. BPD-t, nyakiredős és CRL-t mért, írta hogy zárt hasfal, gerinc követhető, gyomor/hólyag telitődik, egyik ficánkolt épp rendesen, ennyi volt nekem is. A köv már bővebb lesz.
2010. márc. 11. 13:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem a hasfalról, gerincről, gyomor/hólyagról sem mondtak semmit.Nálunk futószalag az egész vizsgálat. Miután lemérte a babát, kértem , hogy mutassa meg ( csak felém kellett volna fordítani a monitort), és nem láthattam!!Semmit a babából, azt sem, hogy mozog, a szívhangot sem, semmit. Értitek ezt? Máshol meg mindent megmutatnak!Itt nálunk hülye k*cs*g mind.Nem baj, majd elmegyek a dokim magánrendelésére.
2010. márc. 11. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!