Angelsounds? Ki mennyit csekkolta a babát vele, mennyi idős korától?
Figyelt kérdés
Naponta? Hetente? Mennyit? Csak őszintén. Én egyfolytàban hallgatnàm ha lehetne :)2015. aug. 26. 19:25
1/6 anonim válasza:
Nekünk volt. :) Szívem szerint egész nap hallgattam volna, de tudtam, hogy nem jó a kicsinek, így visszafogtam magam. Bár még így is sokszor, mert epekövem volt a terhesség alatt, és rettegtünk, hogy az erős görcsök és gyógyszerek miatt baja lesz a babának, így minden erősebb görcs után meghallgattuk - átlag két-három naponta.
2/6 anonim válasza:
20 hetes uh után vettem, mert jól megijesztettek az uh-n. Majdnem minden este meghallgattam. 1-2 percre.
3/6 anonim válasza:
Én végül úgy döntöttem, nem veszek, annyi helyen olvastam, hogy a babák nagyon nem szeretik.
4/6 anonim válasza:
20 hetes vagyok, 12. héttől hallgatom minden nap, de csak max fél-egy percre. Nagyon örülök, hogy megvettem, mert olyan megnyugtató, hogy hallom a kis szívét, amikor nem érzem mozogni. Nekem annyi elég, hogy amint megtalálom a szívét, abba is hagyom a hallgatózást. Tehát szándékosan nem "zaklatom" a kisfiamat! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Esetleg van ötletetek, hogy okostelefonnal hogy lehetne a hangot rögzìteni?
2015. aug. 26. 23:44
6/6 anonim válasza:
10 hetes kora óta hallom őt (4. baba, így már meg tudom különböztetni, meg hát eltéveszteni is nehéz lenne, hiszen dupla gyorsan zakatol, mint az én szívem)
Nem hallgatom minden nap, de a tesók sűrűn kérik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!