Piroska és a farkas kérdése:
12hetes uh,8 mm-es ödéma a nyaki redőnél, genetikai vizagálat?
Figyelt kérdés
Félek. Koponya, végtagok, magzat méretei, orrcsont rendben . De teststerte ödémàk, sürgős genetikai vizsgàlat... Van, akinek hasonló eredménnyel egészséges babàja született?2015. aug. 24. 12:14
11/17 anonim válasza:
12/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, kb 1 orája találtam rá én is.
2015. aug. 24. 18:13
13/17 anonim válasza:
szia, 2. válaszoló vagyok, mit mondtak? olvastam a történetet, nagyon biztató, remélem veletek is minden rendben lesz!
14/17 A kérdező kommentje:
mintàt vettek a méhlepényből. A doki az uh alapjàn azt mondta, h nagy esélye van rendellenességnek, de nem zàrja ki azt sem, h egészséges.
2015. aug. 25. 17:48
15/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett Veletek?
16/17 A kérdező kommentje:
Az a Baba nem született meg. De lett azòta egy kisfiunk.
2018. febr. 13. 13:05
17/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ha tudsz róla beszélni, elmesélnéd, hogy mi volt pontosan a babádnak a baja? Test szerte látták az ödémát? A mintavétel eredménye rossz lett végül, az mutatta ki a rendellenességet? Vagy hogy derült ki?
Nem mondtak olyat, hogy fel fog szívódni?
Sajnos most mi is hasonló helyzetben vagyunk, test szerte ödémát láttak és nagyon-nagyon aggódunk. Nekünk azt mondták, hogy fel fog szívódni. De kérdés, hogy utána nem okoz e bajt, nem lesz emiatt valamilyen betegsége a babának?
Nagyon köszönöm, ha válaszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!