Karcag és környéki anyukák? Dr. Farkas Béla magánrendelésén van ultrahang?
Figyelt kérdés
Sajnos nem nagyon ismerem az itteni orvosokat, és érdeklődnék, hogy Dr. Farkas Béla magánrendelésén van-e lehetőség ultrahangra, vagy a kórházba utal be a vizsgálatra?2015. aug. 24. 11:15
1/5 anonim válasza:
Szia! Igen van. Nekem ő volt a fogadott orvosom 1 hónapja szültem, szóval ha kérdésedvan szívesen válaszolok :)
2/5 A kérdező kommentje:
Hú, szuper, köszi!
Valójában minden érdekelne vele kapcsolatban.
1. Elégedett voltál a doktor úrral? Szakmailag és hozzáállását tekintve is?
2. Mennyi nála a magánrendelés alkalmanként?
3. Milyen gyakran kellett vizsgálatra menned, illetve melyek voltak azok a vizsgálatok, amikkel a kórházba utalt be? (AFP, ilyesmi.)
Előre is köszi, ha válaszolsz!
2015. aug. 24. 15:22
3/5 anonim válasza:
Szia! Végül is meg voltam vele elégedve, de nem egy beszédes ember. Ha kérdeztem, persze válaszolt, vagy ha problémám volt segített. A 40 hét alatt 2* vizsgált. De mindig ultrahangozott. 8000 ft a magán/ alkalom. A kórházba csak a kötelező uh-ra küldött. A 36. Hétig 4 hetente, utána hetente kellett menni. Remélem segitettem. Nyugodtan irj, ha esuedbe jut valami :)
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a válaszokat. :)
Holnapra kaptam hozzá időpontot, de ha eszembe jutna még valami, nem bánod, ha megkereslek privátban?
2015. aug. 24. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!