Baj ha a babám 29 hetesen 28 hetesnek felel meg a méretei alapján?
Szia!
Szerintem nem baj. Nekem 39 hetesen, az adatok alapján 36 hetesnek felet meg.Előtte viszont mindig pontosan akkora volt,amekkorának lennie kellett. Mégsem volt semmi gond, igaz nem is sietett,mert a 42.héten szültem:))
Szia!!Miért lenne baj,hogy egy hetes eltérés van?????
Egyáltalán ne idegesítsen ez téged,hisz lesz ideje a kisbabádnak még idekint megnőnie!!!Tudod 1-2 hét csúszás amúgy is belefér pl.ha a fogamzás időpontja nem ismert pontosan!!Ne aggódj!!Én a 3. babám várom 23.hetet töltöttem,de teljesen más mint a két előző terhességem.Szóval,nincs gond aggodalomra!!!!!Csilla
Köszönöm a válaszokat, akkor megpróbálok megnyugodni, már szerda óta ezen pörgök magamba.. Csak az zavar hogy a 25.hétig olyan szépen az "előírtak" szerint nőtt, most pedig nem így van, de igazatok van majd ha kisebb is lesz, megnő idekint!:) És egyébként is van még 10 hete növekedni odabent!
További szép napot Nektek!
Szia!nekem is azt mondták,hogy nem a 28 hétben vagyok, hanem csak a 27 hétben, mindig van 1-2-hét eltérés, de amikor az első uh-ot készítették, akkor ott figyelmeztettek,hogy az afp-t az pontosan csináljuk meg, mert akkor genetikai vizsgálatokra kell járnom!
Ugyhogy nyugi!
Jó babavárást
28 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!