Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha a babám 29 hetesen 28...

Baj ha a babám 29 hetesen 28 hetesnek felel meg a méretei alapján?

Figyelt kérdés
25 hetesen voltam előtte uh-n, akkor még nagyon pontosan akkora volt mint az átlag, csak a combja volt kicsit hosszabb. Most pedig a 29. héthez képest csak 28 hetesnek felel meg.. Baj lehet?
2008. szept. 7. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem baj. Nekem 39 hetesen, az adatok alapján 36 hetesnek felet meg.Előtte viszont mindig pontosan akkora volt,amekkorának lennie kellett. Mégsem volt semmi gond, igaz nem is sietett,mert a 42.héten szültem:))

2008. szept. 7. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom 39 hetes uh-n 32-33 hetesnek felelt meg./ uh szerint 2000-2100 gr volt/ A kiírt nap után pár perccel 2600 gr-mal és 50 cm-vel született. Most 10 hetesen 5 kg és 58 cm.
2008. szept. 7. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!Miért lenne baj,hogy egy hetes eltérés van?????

Egyáltalán ne idegesítsen ez téged,hisz lesz ideje a kisbabádnak még idekint megnőnie!!!Tudod 1-2 hét csúszás amúgy is belefér pl.ha a fogamzás időpontja nem ismert pontosan!!Ne aggódj!!Én a 3. babám várom 23.hetet töltöttem,de teljesen más mint a két előző terhességem.Szóval,nincs gond aggodalomra!!!!!Csilla

2008. szept. 7. 15:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor megpróbálok megnyugodni, már szerda óta ezen pörgök magamba.. Csak az zavar hogy a 25.hétig olyan szépen az "előírtak" szerint nőtt, most pedig nem így van, de igazatok van majd ha kisebb is lesz, megnő idekint!:) És egyébként is van még 10 hete növekedni odabent!

További szép napot Nektek!

2008. szept. 7. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem sem baj.
2008. szept. 7. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!nekem is azt mondták,hogy nem a 28 hétben vagyok, hanem csak a 27 hétben, mindig van 1-2-hét eltérés, de amikor az első uh-ot készítették, akkor ott figyelmeztettek,hogy az afp-t az pontosan csináljuk meg, mert akkor genetikai vizsgálatokra kell járnom!

Ugyhogy nyugi!

Jó babavárást

28 hetes kismami

2008. szept. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!