Hasonlóról kérdezett körbe egy barátnőm több tetoválóról. Ők néhány hónapon belül tervezték a babaprojekt beindítását és arról kérdezett körbe, hogy ártani fog-e valamit a babának, ha néhány hónappal a teherbeesés előtt csináltat tetkót. Egyik tetováló sem tudott rá egyértelmű véálaszt adni, de ha belegondolsz, hogy úgy még vért sem adhatsz ha egy éven belül tetkót csináltattál vagy piercinget lövettél, akkor gondolhatod milyen hatása lehet egy babára :)
2010. márc. 10. 13:37
2/12 anonim válasza:
Szerintem itt a fertőzésveszély, ami a mérlegelendő. Terhesen olyan az immunrendszer, mintha egy nagy betegség után lennél, sokkal fogékonyabb minden fertőzésre.
2010. márc. 10. 13:40
3/12 anonim válasza:
HÚÚÚÚ, de jól fogsz mutatni szüléskor! Gondoltál erre?
2010. márc. 10. 13:42
4/12 anonim válasza:
Terhesen és szoptatás alatt tilos tetováltatni.
1. más a hormonháztartás
2. tűvel dolgoznak, hatalmas sebet ejtenek rajtad, nem tudod, hogy fogsz gyógyulni
3. fertőzésveszély, nemcsak magadnak ártanál, hanem a babádnak is
Nemcsak a hasadra nem tetováltathatsz, de máshova sem.
2010. márc. 10. 13:42
5/12 anonim válasza:
Nem tenném!!Figyelj nem babonsaság de velem megtörtént. Amikor terhes voltam és vasaltam egy vékony nylon felsőben. Véletlenül egy háromszöget kiégettem belőle. A lányom lábán egy ugyanakkora darabon egy barna háromszög lett. Na és gondolj bele ha tetováltatol.
2010. márc. 10. 13:43
6/12 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet! Nem rólam van szó hanem nővéremről! De ugynézki hogy nem is fogja megcsináltatni most 8 hetes terhes!
2010. márc. 10. 13:43
7/12 anonim válasza:
2. vagyok. A másik pedig az, hogy sokat fog változni a hasad formája és a szép tetkóből egy jó csúnya léehet szülés után, én már láttam ilyet :(
2010. márc. 10. 13:44
8/12 anonim válasza:
Egy lufi pl sztem kifejezetten szép lehet tetoválva.:D:D
Bocs:D
De tényleg a fertőzésveszély miatt nem ajánlatos.
2010. márc. 10. 13:54
9/12 anonim válasza:
:D
2010. márc. 10. 14:01
10/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem van tetoválásom több is, csúnya szülés után sem lesz, csak akkor lehet vele gond, ha a hasadon a bőr szétreped. Ez meg ugyebár alkati kérdés. Szerintem se csináltasd meg most, a jobb helyeken igaz nagyon ügyelnek a fertőtlenítésre stb. de az ördög sohasem alszik. Most én is szeretnék egy új tetkót, de mivel én is terhes vagyok kivárom a szoptatási idő végét. 26 hetes km
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!