Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13. hétben járok. Szerintetek...

13. hétben járok. Szerintetek érdemes elmenni már 4D ultrahangra?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ennyi idősen voltam,egy igazi kis babát látsz majd,persze enyhén ufo szerű lesz:-))
2010. márc. 10. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem, mert még nagyon kicsi, nem lesz olyan élvezetes.

A 24-28. hét a legjobb időszak, akkor már teljesen "gyerekformája" van :)

A 28. hét után viszont meg már túl nagy a baba, és nem fér el egészben a képernyőn, így csak részletekben lehet nézni.

Én 24 és 28 hetesen voltam, a 24 hetes sokkal jobb volt, nagyon nagy élmény volt látni, utána már még jobban vártam a szülést :D:D

17 hós kislány anyukája

2010. márc. 10. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi 14 hetesen voltunk, tényleg elég ufószerű volt a baba, de ari volt. Mi ilyenkor nem a babamozi miatt mentünk, hanem hogy kiszűrjék, ha esetleg beteg lenne.

Ha igazi babapofit-mozit akarsz látni, akkor 25-28.héten menjetek. Mi voltunk a 27.héten is, az tényleg jó volt :)

2010. márc. 10. 12:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Engem is inkább az érdekelne, hogy biztos hogy egészséges e.
2010. márc. 10. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:
ha inkább az egészsége miatt mennél akkor érdemes.a babamozi miatt pedig olyan 24 hetes kor körül a legjobb szerintem.
2010. márc. 10. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
ilyen sokat lehet már ilyenkor látni (bár ez gondolom nem 4D), imádom ezt az oldalt: [link]
2010. márc. 10. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!