Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi kétszer a hasamba kell...

Napi kétszer a hasamba kell adnom az inzulint! Nem lesz ettől baja a babámnak?

Figyelt kérdés
Még csak 14 hetes vagyok,de inzulinra fogtak.Reggel és este a hasamba kell adjam az inzulint,délben a combomba.Nagyon aggódom,mi van ha megszúrom véletlen a babót?Más cukrosoknak is a hasába kell adniuk az inzulint?
2008. szept. 7. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szia! nekem ugyan nem kell szúrnom magam, de esélytelen, hogy megsértsd a babát, hiszen ott a hasfalad, a méh izomzata (ez több cm, még akkor is, ha nagyon vékony vagy). szóval nyugodj meg, épp a babát véded az inzulin beadásával.
2008. szept. 7. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi volt a cukrod?Szerintem nem lesz baja a babónak ,ilyenkor alltalában inzulint szoktak nem gyógyszert.
2008. szept. 7. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a dokid tudja, hogy terhes vagy. Nem mondaná, hogy oda szúrj, ha ezzel ártaná a babának. Amúgy meg az ilyen tűkkel nem lehet olyan mélyen szúrni, hogy érintkezzen a babával.
2008. szept. 7. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Így van, csak szinte a bőrödbe szúrod. A bőröd is vastag, a méh is vastag, ott a magzatvíz, és még a hasizom is. Szóval nó para:-)

És valóban, ezzel a babádat véded!!TArtsd be a diétát is!

2008. szept. 7. 13:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást!Az éhgyomrim 7,9 terhelésre 60 percre 17.6 ,120 percre 12.5 volt a cukrom.Az inzulinnal beállt normál szintre,csak a beadás helye miatt aggódtam!
2008. szept. 7. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ezt mindig így csinálják. Gyógyszerrel tilos kezelni terhesség alatt a cukrot, csak inzulin vagy diéta jöhet szóba.

Hidd el, tudják mit csinálnak!

Kitartást, és jobbulást!

2008. szept. 7. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!