Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettől lehet valami baja a...

Ettől lehet valami baja a babának? Egyáltalán ez mitől van? Valaki volt terhesen hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes leszek.Az a problémám,hogy több mint egy hete vagy be van dugulva az orrom vagy fújom és hiába fújom nem ürül ki.Már egy kis üveg orrcseppet elhasználtam-Ma voltam dokinál aki felírt egy másik orr sprayt kimondottan allergiára.Nem tudom használni fog e.Meg ezt már elviselni nem lehet olyan kellemetlen.Rendesen az orromból beszélek.
2015. aug. 17. 15:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

terhességem elején én is meg voltam nagyon fázva, de a doki azt ajánlotta ne szedjek gyógyszert, illetve orrcsepp se a legjobb, így próbáljak meg házi praktikák segítségével gyógyulni, mert amíg nincs lázam, addig nincs nagy baj.

szerencsére a láz elkerült.

Ami nekem nagyon bevált orrdugulás ellen:

Kicsit gusztustalan, de az orromat langyos sós vízzel öblögettem! kicsit masszíroztam aztán úgy hagytam amíg csak bírtam később fújtam ki.

ha a torkod is fáj, langyos sós vízes gargarizálás segített nekem.

A másik dolog, a gyilkos fokhagyma!

nyomj szét 3 fej fokhagymát, tegyél rá 1 kiskanál mézet, és 2 óra alatt eszegesd meg! BORZALMAS! a végén már remegett a szám, annyira csípte...

de kidugult az orrom, és ezután már szépen kaptam levegőt.

Nem nyeltem egyből le a fokhagymás keveréket, próbáltam a "pofazacskóimba" tartani, és pár perc múlva már kaptam is levegőt az orromon.emellett nagyon tömény citromos vizet kortyolgattam.

2-3 napon belül teljesen meggyógyultam.(gyógyszerrel se ment volna előbb)

Jobbulást!

2015. aug. 18. 09:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekem is egy egy puff van felírva.De ha folyton folyik hiába fújom és elis van dugulva.Hiába fújok be... :( Most este mondjuk normálisabban aludtam.Tegnap reggel mikor befújtam meg tök jól elvoltam.De lehet tényleg megvagyok fázva.Mert ez 3 napja van így intenzíven.És az az egy puff semmi.De arra is gondoltam,hogy a ventilátortól van.
2015. aug. 19. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!