Ettől lehet valami baja a babának? Egyáltalán ez mitől van? Valaki volt terhesen hasonló helyzetben?
terhességem elején én is meg voltam nagyon fázva, de a doki azt ajánlotta ne szedjek gyógyszert, illetve orrcsepp se a legjobb, így próbáljak meg házi praktikák segítségével gyógyulni, mert amíg nincs lázam, addig nincs nagy baj.
szerencsére a láz elkerült.
Ami nekem nagyon bevált orrdugulás ellen:
Kicsit gusztustalan, de az orromat langyos sós vízzel öblögettem! kicsit masszíroztam aztán úgy hagytam amíg csak bírtam később fújtam ki.
ha a torkod is fáj, langyos sós vízes gargarizálás segített nekem.
A másik dolog, a gyilkos fokhagyma!
nyomj szét 3 fej fokhagymát, tegyél rá 1 kiskanál mézet, és 2 óra alatt eszegesd meg! BORZALMAS! a végén már remegett a szám, annyira csípte...
de kidugult az orrom, és ezután már szépen kaptam levegőt.
Nem nyeltem egyből le a fokhagymás keveréket, próbáltam a "pofazacskóimba" tartani, és pár perc múlva már kaptam is levegőt az orromon.emellett nagyon tömény citromos vizet kortyolgattam.
2-3 napon belül teljesen meggyógyultam.(gyógyszerrel se ment volna előbb)
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!