16hetesen neha erzem hogy egy pontba kidudorodik a hasam. Aztán eltűnik. Ez már a baba?
Esküszöm,hogy nem kötekedni akarok, de az egyik válaszoló írta,hogy itt meg ott érezte, meg ülve stb.
Itt egy kép,hogy 16 hetesen hol helyezkedik el a méh!
Ezt azért itt meg ott érezni, meg látni, nekem hihetetlennek tűnik! :)
Lehet, hogy nem hiszed el, de még fényképem is van róla, azon is látszik, hogy aszimmetrikus a hasam felülnézetből szemlélve. Kő kemény volt az a rész, kézzel kitapinthatóan, a férjem is látta. Azért, mert te nem tapasztaltál hasonlót, még nem biztos, hogy más meghülyült, aki meg igen. :)
Én normál súllyal kezdtem a terhességet, hátsó fali lepénnyel. Az egyik legjobb barátnőm kb. 20 kg túlsúllyal, mellső fali lepénnyel alig érezte a baba mozgását, a hasán kívülről szinte egyáltalán nem látszódott. Meg is lepődött, hogy az én hasamon még ő is érzi a kezével a 20. hét körül, az ő férje végig alig tudott kitapintani valamit. Biztos erősen alkati kérdés is, én nagyon hamar éreztem mozogni, és végig nagyon aktív, látványosan mozgó életmódot folytat a kisfiam. Biztosan nincs két ugyanolyan terhesség, de ha ennyire hasonlóak a kérdezővel a tapasztalataink, akkor csak lehet már benne valami. :)
Én nem tapasztaltam az igaz, bár nem is nézegettem ennyire magam, egyik terhességemnél sem. Túlsúly nekem sem volt, de még a 2.-at is 16 hetesen kezdtem egyáltalán érezni. Kinyomkodni magát, pedig a második babám is kb. 24-26 hetesen kezdte. :)
De biztos nálad így történt, nem hülyéztem le senkit, pusztán az anatómiában hiszek, ami nyilván nem érzés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!