Terhesség alapból nagy mellel? Tapasztalatok, vélemények?
Terhes lettem és alapból nagy melleim vannak. Nagyon sokat fog nőni a terhesség alatt kb mire lehet számítani? Még az elején vagyok de rettenetesen feszít. Így is szét van már szakadva a bőröm, mert előtte sokat híztam és nagyon megnőttek (85/F). Szoptatással visszamegy (max lógni fog)? Vagy megmarad a nagy méret. Ekkora méretben érdemes már az elejétől éjszakára is speciális alvó melltartót venni? Vagy nem érdemes korán beruházni rá a növés miatt?
Kismama boltokban vannak ilyen nagy méretek is?
Így is fájt már a hátam a mellem miatt, meg folyton görnyedek, gyűlölöm, nem szeretem és rettegek hogy még nagyobb lesz. Félek nehogy annyira stresszelem magam, hogy a végén szoptatni se tudok majd emiatt a hülyeség miatt, de idegesít nagyon....
Nem lesz kellemes.. Nekem csak D-s volt, nem is nőtt hatalmasat, E kosaras lett belőle. De a hátam hamarabb fájt a mellemtől, mint a hasamtól.
Én hordtam éjszakára már az elején is sportmelltartót mert nagyon kényelmetlen volt az alvás nélküle.
Én akitől kérdeztem, mindenkinek visszament a melle az eredetire. Sőt, egyik anyuka barátnőmnek még kisebb is lett, mint előtte volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!