Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nagy baj ha a gravidat nem...

Az nagy baj ha a gravidat nem mindig ugyanabban az időben veszem be? néha nagyon hanyingerem van és nem birom bevenni varok vele 2-3orat ez probléma?

Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugye most ezt nem komolyan kérded? Már miért lenne baj?
2008. szept. 6. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
A Gravida nem fogamzásgátló, hanem terhesvitamin, tehát nem baj, ha más időpontokban veszed be. :)
2008. szept. 6. 22:37
 3/5 A kérdező kommentje:
én is igy gondoltam,hogy a vitamint nem kell ugyanabban az időben bevenni de adobozon azt irja hogy lehetőleg mindig u.abban az időben vegyük be.Na ezért a hülye kérdés:)üdv 8heteske
2008. szept. 6. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Ha rosszul vagy tőle, válts terhesvitamint, minek szenvedsz vele? Én az Elevittel voltam így, váltottam a Hipp Natalra, és azóta nincs semmi bajom!

És a fogamzásgátlót sem órára pontosan kell bevenni, mint ahogy a terhesvitamint sem.

Ha este veszed be, az lehet 8 óra is, de ha éjfélkor, akkor sem lesz semmi baj. .)

2008. szept. 7. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is a Gravidát szedted és rosszul is voltam tőle néha. Rájöttem hogy mindig evés után kell bevennem akkor nem leszek rosszul.Probáld ki!

3 hónapos kisbaba anyukája

2008. okt. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!